Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: бьянка Songtekst: so sexy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: бьянка - so sexy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van so sexy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van бьянка! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter б van бьянка en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals so sexy .

Origineel

Sexy...Bianka...So sexy... [Chorus]: Oh,boy,I'm making new My body drives you crazy I know just how you hear You know I am so sexy See, this cool, and you want me Come close to this,you want me I am so sexy you want me And you know this I know you want me You can tell I am sexy baby When I walk had turned my way Don't you want to say my name I am so heartened in every way Tonight I am so in ablaze My outfit is smoking,smoking My shoot can just to say I am out tonight to play How looking your accept through the door Wanna see my body flow Drop it out the floor Crazy back up tnen touch my toe I know you like how I move my hips Don't be shy just take a creep If you know how to stay attune We may have to fire and view [Chorus]: Oh,boy,I'm making new My body drives you crazy I know just how you hear You know I am so sexy See, this cool, and you want me Come close to this,you want me I am so sexy you want me And you know this I know you want me My body is moving in unison So close,so tie as one Feel your eyes on my waist This feeling is so intent I know your body hits rising When the body like mine And I know surprising I am steaming your fearing Would you like to release this feeling? If I hard to see where I am really sexy Then I walk back and stare at me Looking at my hips,at my lips and my booty Thinking in your mind what you wanna do to me [Chorus]: Oh,boy,I'm making new My body drives you crazy I know just how you hear You know I am so sexy See, this cool, and you want me Come close to this,you want me I am so sexy you want me And you know this I know you want me [Chorus]: Oh,boy,I'm making new My body drives you crazy I know just how you hear You know I am so sexy See, this cool, and you want me Come close to this,you want me I am so sexy you want me And you know this I know you want me

 

Vertaling

Sexy...Bianka...Zo sexy... [Chorus]: Oh, boy, I'm making new My body drives you crazy Ik weet precies hoe je hoort Je weet dat ik zo sexy ben See, this cool, and you want me Kom dicht bij dit,je wilt me Ik ben zo sexy je wilt me En je weet dat ik weet dat je me wilt Je kan zien dat ik sexy ben baby When I walk had turned my way Don't you want to say my name Ik ben zo opgewonden op elke manier Tonight I am so in ablaze My outfit is smoking,smoking My shoot can just to say I am out tonight to play How looking your accept through the door Wanna see my body flow Drop it out the floor Crazy back up tnen touch my toe I know you like how I move my hips Don't be shy just take a creep If you know how to stay attune We may have to fire and view [Chorus]: Oh,boy, I'm making new My body drives you crazy Ik weet precies hoe je hoort Je weet dat ik zo sexy ben See, this cool, and you want me Kom dicht bij dit,je wilt me Ik ben zo sexy je wilt me En je weet dat ik weet dat je me wilt Mijn lichaam beweegt in unisono So close,so tie as one Voel je ogen op mijn middel Dit gevoel is zo intens I know your body hits rising When the body like mine En ik weet verrassend Ik ben je angst aan het stomen Wil je dit gevoel loslaten? Als ik moeilijk kan zien waar ik echt sexy ben Dan loop ik terug en staar naar me Kijkend naar mijn heupen, naar mijn lippen en mijn kontje Denkend in je hoofd wat je met me wilt doen [Chorus]: Oh,boy,I'm making new My body drives you crazy Ik weet precies hoe je hoort Je weet dat ik zo sexy ben See, this cool, and you want me Kom dicht bij dit,je wilt me Ik ben zo sexy je wilt me En je weet dat ik weet dat je me wilt [Chorus]: Oh,boy,I'm making new My body drives you crazy I know just how you hear Je weet dat ik zo sexy ben See, this cool, and you want me Kom dicht bij dit,je wilt me Ik ben zo sexy je wilt me En je weet dat ik weet dat je me wilt