Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: сергей лазарев Songtekst: on the other side

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: сергей лазарев - on the other side ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van on the other side? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van сергей лазарев! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter с van сергей лазарев en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals on the other side .

Origineel

[Verse 1] Nothing ever feels the same I'm reaching out to hold your hand Taught me how to love again Been running blind in no man’s land I'm feeling like a hurricane I follow the broken hearted Somewhere I can find myself A world that ain't so crowded [Chorus] On the other side I’m fallin', keep fallin' Love is on the rise Come on and come on And make me come alive again On the other side I'm fallin', keep fallin' [Verse 2] Tell me I can count on you You're my candle in the darkness On a journey made for two You guide me through the madness Everytime I look at you I can feel the changes coming Let's open up and start a new You can’t board a train it’s running [Chorus] On the other side I'm fallin’, keep fallin' Love is on the rise Come on and come on And make me come alive again On the other side I'm fallin', keep fallin’ [Bridge] Can you see what I mean? You're the girl in my dreams Come on let's get it started Do you feel what I feel? In my mind isn't real Living the broken hearted (the broken hearted) Can you see what I mean? You're the girl in my dreams Come on let's get it started Do you feel what I feel? In my mind isn't real Living the broken hearted (the broken hearted) [Chorus] On the other side i'm fallin keep fallin Love is on the rise Come on and come on And make me come alive again On the other side I'm fallin', keep fallin' Keep fallin' Ooh keep fallin'

 

Vertaling

[Verse 1] Nothing ever feels the same I'm reaching out to hold your hand Taked me how to love again Been running blind in no man's land I'm feeling like a hurricane I follow the broken hearted Ergens waar ik mezelf kan vinden A world that ain't so crowded [refrein] On the other side I'm fallin', keep fallin Love is on the rise Come on and come on And make me come alive again On the other side I'm fallin', keep fallin' [Verse 2] Zeg me dat ik op je kan rekenen You're my candle in the darkness Op een reis gemaakt voor twee You guide me through the madness Everytime I look at you Voel ik de veranderingen aankomen Laten we ons openstellen en een nieuw begin maken You can't board a train it's running [Chorus] On the other side I'm fallin', keep fallin' Love is on the rise Come on and come on And make me come alive again On the other side I'm fallin', keep fallin' [Bridge] Zie je wat ik bedoel? You're the girl in my dreams Come on let's get it started Voel jij wat ik voel? In mijn gedachten is niet echt Living the broken hearted (de gebroken harten) Kan je zien wat ik bedoel? You're the girl in my dreams Come on let's get it started Voel jij wat ik voel? In mijn gedachten is niet echt Living the broken hearted (de gebroken harten) [Chorus] On the other side i'm fallin keep fallin Love is on the rise Come on and come on And make me come alive again On the other side I'm fallin', keep fallin' Keep fallin' Ooh keep fallin'