Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: тимати Songtekst: got damn

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: тимати - got damn ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van got damn? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van тимати! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter т van тимати en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals got damn .

Origineel

[Intro] Timati he know he got that boo to make you move Timati he know he got that boo to make you move Now make it move, make it move Move, move, move, move, ... [Hook] You like the way I got you on the mad Sexy motherfucker, girl, you’re hot, damn You like the way I got you on the mad Watch the way I put your mind and body on trance [Post-Hook] Come on, girl, give me the go, I won’t leave you alone I’m so ready to blow, you hot girl got damn Come on, girl, give me the go, I won’t leave you alone I’m so ready to blow, you hot girl got damn [Verse 1] Give it to me, don’t be scared, ’cause it’s going down I see your curves, sexy, sexy, you’re so nice around What’s your name, what’s your number once I lay you down You can drop it to the floor, baby, drop it down [Bridge] I’m gonna make you love me, trust me, boy, I’ll make you love me I’m gonna do you so good, trust me, girl, I’ll make you love me I’m gonna make you love me, trust me, boy, I’ll make you love me I’m gonna do you so good, trust me, girl, I’ll make you love me [Pre-Hook] Come on, girl, give me the go, I won’t leave you alone I’m so ready to blow, you hot girl got damn Come on, girl, give me the go, I won’t leave you alone I’m so ready to blow, you hot girl got damn [Hook] You like the way I got you on the mad Sexy motherfucker, girl, you’re hot, damn You like the way I got you on the mad Watch the way I put your mind and body on trance [Bridge] I’m gonna make you love me, trust me, boy, I’ll make you love me I’m gonna do you so good, trust me, girl, I’ll make you love me I’m gonna make you love me, trust me, boy, I’ll make you love me I’m gonna do you so good, trust me, girl, I’ll make you love me [Pre-Hook] Come on, girl, give me the go, I won’t leave you alone I’m so ready to blow, you hot girl got damn Come on, girl, give me the go, I won’t leave you alone I’m so ready to blow, you hot girl got damn [Hook] You like the way I got you on the mad Sexy motherfucker, girl, you’re hot, damn You like the way I got you on the mad Watch the way I put your mind and body on trance [Bridge] I’m gonna make you love me, trust me, boy, I’ll make you love me I’m gonna do you so good, trust me, girl, I’ll make you love me I’m gonna make you love me, trust me, boy, I’ll make you love me I’m gonna do you so good, trust me, girl, I’ll make you love me

 

Vertaling

[Intro] Timati he know he got that boo to make you move Timati he know he got that boo to make you move Now make it move, make it move Beweeg, beweeg, beweeg, beweeg, ... [Hook] You like the way I got you on the mad Sexy motherfucker, girl, you're hot, damn You like the way I got you on the mad Let op de manier waarop ik je geest en lichaam in trance breng [Post-Hook] Kom op, meisje, geef me de go, ik zal je niet alleen laten Ik ben zo klaar om te blazen, jij hete meid kreeg verdomme Kom op, meisje, geef me de go, ik laat je niet alleen I'm so ready to blow, you hot girl got damn [Verse 1] Geef het aan mij, wees niet bang, want het gaat gebeuren I see your curves, sexy, sexy, you're so nice around What's your name, what's your number once I lay you down You can drop it to the floor, baby, drop it down [Brug] Ik zal zorgen dat je van me houdt, vertrouw me, jongen, ik zal zorgen dat je van me houdt I'm gonna do you so good, trust me, girl, I'll make you love me Ik zal zorgen dat je van me houdt, vertrouw me, jongen, ik zal zorgen dat je van me houdt ik zal je zo goed doen, vertrouw me, meisje, ik zal zorgen dat je van me houdt [Pre-Hook] Kom op, meisje, geef me de go, ik zal je niet alleen laten Ik ben zo klaar om te blazen, jij hete meid kreeg verdomme Come on, girl, give me the go, I won't leave you alone Ik ben zo klaar om te blazen, jij hete meid kreeg verdomme [Hook] You like the way I got you on the mad Sexy motherfucker, girl, you're hot, damn You like the way I got you on the mad Let op de manier waarop ik je geest en lichaam in trance breng [Brug] Ik zal zorgen dat je van me houdt, vertrouw me, jongen, ik zal zorgen dat je van me houdt Ik ga je zo goed doen, vertrouw me, meisje, Ik zorg dat je van me houdt Ik zal zorgen dat je van me houdt, vertrouw me, jongen, ik zal zorgen dat je van me houdt ik zal je zo goed doen, vertrouw me, meisje, ik zal zorgen dat je van me houdt [Pre-Hook] Kom op, meisje, geef me de go, ik zal je niet alleen laten Ik ben zo klaar om te blazen, jij hete meid kreeg verdomme Come on, girl, give me the go, I won't leave you alone Ik ben zo klaar om te blazen, jij hete meid kreeg verdomme [Hook] You like the way I got you on the mad Sexy motherfucker, girl, you're hot, damn You like the way I got you on the mad Let op de manier waarop ik je geest en lichaam in trance breng [Bridge] Ik zal zorgen dat je van me houdt, vertrouw me, jongen, ik zal zorgen dat je van me houdt Ik ga je zo goed doen, vertrouw me, meisje, Ik zorg dat je van me houdt Ik zal zorgen dat je van me houdt, vertrouw me, jongen, ik zal zorgen dat je van me houdt Ik zal je zo goed doen, vertrouw me, meisje, ik zal je van me doen houden