Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: тимати Songtekst: match me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: тимати - match me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van match me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van тимати! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter т van тимати en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals match me .

Origineel

[Chorus] Hey, I tell my Shawties bring it back yeah We in the club and everybody throwing stacks yeah Whoa, that’s what we doing so exactly They try to be like me but they can never match me [Verse 1: Timati] Whoa, I got so much money That a girl just can’t say no The way I roll, the way I flow The way I dress look at my clothes That’s American express I hold Make all the ladies getting posed Show they ass, show they breast Girl say no, I say yes I don’t get up off the club Unless I be with 2 or 3 or them Hale Berry, J Lo’s All want me to sleep with them Each know it’s Timati, bitch Who you thought it was? I’m the man in every country Every state and every club [Chorus] Hey, I tell my Shawties bring it back yeah We in the club and everybody throwing stacks yeah Whoa, that’s what we doing so exactly They try to be like me but they can never match me Yeah, yeah, they can never match me, match me Yeah, yeah, they can never match me, match me Yeah, yeah, they can never match me, match me Cause I made it up fast, went from shit to flash yeah [Verse 2: J-Son] You’re too sexy to be fronting, girl you know you vodking All these niggas in here got you money yeah we stunting Brawlers popping bottles, then they popping models Girl just open and say a, now you gotta swallow Right, the club is [?] tonight if you see what you like Don’t be out here acting shy Just go and get stupid, loose your brain And get crazy [Chorus] Hey, I tell my Shawties bring it back yeah We in the club and everybody throwing stacks yeah Whoa, that’s what we doing so exactly They try to be like me but they can never match me Yeah, yeah, they can never match me, match me Yeah, yeah, they can never match me, match me Yeah, yeah, they can never match me, match me Cause I made it up fast, went from shit to flash yeah [Bridge] The night will go, loose control and let it go Free your soul and let it go, loose control and let it go, yeah If you ain’t came here have a good time, what you come for? You ain’t came here to get fucked up, what you come for? You ain’t gonna leave with somebody, what you come for? You ain’t came to the club to party, what you come for? [Chorus] Hey, I tell my Shawties bring it back yeah We in the club and everybody throwing stacks yeah Whoa, that’s what we doing so exactly They try to be like me but they can never match me They can never match me

 

Vertaling

[Chorus] Hey, ik zeg tegen mijn Shawties bring it back yeah We zijn in de club en iedereen gooit met stapels ja Whoa, dat is wat we zo precies doen Ze proberen zoals mij te zijn maar ze kunnen nooit aan mij tippen [Verse 1: Timati] Whoa, I got so much money That a girl just can't say no The way I roll, the way I flow The way I dress look at my clothes That's American express I hold Make all the ladies getting posed Show they ass, show they breast Girl say no, I say yes Ik sta niet op van de club Tenzij ik met 2 of 3 of hen ben Hale Berry, J Lo's Ze willen allemaal dat ik met ze naar bed ga Iedereen weet dat het Timati is, trut. Wie dacht je dat het was? Ik ben de man in elk land. Every state and every club [Chorus] Hey, I tell my Shawties bring it back yeah We in the club and everybody throwing stacks yeah Whoa, dat is wat we zo precies doen Ze proberen zoals mij te zijn maar ze kunnen nooit aan mij tippen Ja, ja, ze kunnen nooit aan mij tippen, aan mij tippen Ja, ja, ze kunnen nooit aan mij tippen, aan mij tippen Ja, ja, ze kunnen nooit aan mij tippen, aan mij tippen Cause I made it up fast, went from shit to flash yeah [Verse 2: J-Son] You're too sexy to be fronting, girl you know you vodking Al deze nikkers hier hebben je geld, ja we stunten. Brawlers popping bottles, then they popping models Girl just open and say a, now you gotta swallow Goed, de club is vanavond als je ziet wat je leuk vindt. Gedraag je hier niet verlegen. Ga gewoon en word dom, verlies je hersenen And get crazy [Chorus] Hey, I tell my Shawties bring it back yeah We in the club and everybody throwing stacks yeah Whoa, dat is wat we zo precies doen Ze proberen zoals mij te zijn maar ze kunnen nooit aan mij tippen Ja, ja, ze kunnen nooit aan mij tippen, aan mij tippen Ja, ja, ze kunnen nooit aan mij tippen, aan mij tippen Ja, ja, ze kunnen nooit aan mij tippen, aan mij tippen Cause I made it up fast, went from shit to flash yeah [Bridge] The night will go, loose control and let it go Free your soul and let it go, loose control and let it go, yeah If you ain't came here have a good time, what you come for? Je bent hier niet gekomen om je te laten opnaaien, waar kom je dan voor? Je gaat niet weg met iemand, waar kom je dan voor? Je komt niet naar de club om te feesten, waar kom je voor? [Chorus] Hey, I tell my Shawties bring it back yeah We in the club and everybody throwing stacks yeah Whoa, dat is wat we zo precies doen Ze proberen zoals mij te zijn maar ze kunnen nooit aan mij tippen Ze kunnen nooit aan me tippen