Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: элджей Songtekst: sayonara детка (rompasso remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: элджей - sayonara детка (rompasso remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sayonara детка (rompasso remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van элджей! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter э van элджей en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sayonara детка (rompasso remix) .

Origineel

[Intro: Era Istrefi] Sayonara Boy Sayonara Boy [Chorus: Era Istrefi] Baby, tell me how last week you were leaving this Now you hit me back, saying that you still believe in us I ain't trying to waste my time You had me once, you ain't gonna get it twice Baby, tell me how last week you were leaving this Now you're on your knees, acting like you always needed it I ain't trying to waste my time You had me once, you ain't gonna get it twice, not tonight, baby [Verse 1: Элджей] Детка, ты же меня знаешь, я постоянно занят Думаю о делах даже с закрытыми глазами Ты снова набираешь, никто не отвечает Я больше не верю обещаниям Светофоры, светофоры, а я еду к себе домой В розовой i-восьмой довольный и молодой Не надо плакать в трубку, всё будет хорошо Я вернул тебя туда где нашёл [Chorus: Era Istrefi] Baby, tell me how last week you were leaving this Now you hit me back, saying that you still believe in us I ain't trying to waste my time You had me once, you ain't gonna get it twice Baby, tell me how last week you were leaving this Now you're on your knees, acting like you always needed it I ain't trying to waste my time You had me once, you ain't gonna get it twice, not tonight, baby [Verse 2: Элджей] Детка, мы больше не знакомы Перестань караулить меня возле дома Удали песни и все фотки с телефона Закинься галоперидолом и, наконец, оставь меня в покое Лечу по Москве как супергерой В тачке без номеров, жую резинку Dirol Я больше ничей, я больше не твой Sayonara детка, это Sayonara Boy [Chorus: Era Istrefi] Baby, tell me how last week you were leaving this Now you hit me back, saying that you still believe in us I ain't trying to waste my time You had me once, you ain't gonna get it twice Baby, tell me how last week you were leaving this Now you're on your knees, acting like you always needed it I ain't trying to waste my time You had me once, you ain't gonna get it twice, oh, baby

 

Vertaling

[Intro: Era Istrefi] Sayonara Boy Sayonara Boy [Refrein: Era Istrefi] Schatje, vertel me hoe je vorige week wegging # Nu sla je me terug, zeggend dat je nog steeds in ons gelooft # ♪ Ik probeer niet om mijn tijd te verspillen ♪ # Je had me een keer, je gaat het geen tweede keer krijgen # Schatje, vertel me hoe je vorige week wegging Nu zit je op je knieën, doet alsof je het altijd nodig had Ik probeer mijn tijd niet te verspillen Je had me een keer, je krijgt het geen twee keer, niet vanavond, baby [Verse 1: LJ] # Baby, je kent me, ik ben altijd bezig # I'm thinking of things to do with my eyes closed # # You're dialing again, no one's answering # # I don't believe in promises anymore # # traffic lights, traffic lights, I'm going to my house # # In een roze I-8 gelukkig en jong # # Don't you cry on the phone Everything's gonna be all right Ik heb je terug waar ik je gevonden heb [Refrein: Era Istrefi] ♪ Schatje, vertel me hoe je vorige week wegging ♪ ♪ Nu sla je me terug, zeggend dat je nog steeds in ons gelooft ♪ ♪ Ik probeer niet om mijn tijd te verspillen ♪ # Je had me een keer, je gaat het geen tweede keer krijgen # Schatje, vertel me hoe je vorige week hier wegging Nu zit je op je knieën, doet alsof je het altijd nodig hebt gehad Ik probeer mijn tijd niet te verspillen Je had me één keer, je krijgt het geen twee keer, niet vanavond, baby [Verse 2: Элджей] Детка, мы больше не знакомы Перестань караулить меня возле дома Удали песни и все фотки с телефона Закинься галоперидолом и, наконец, оставь меня в покое Лечу по Москве как супергерой В тачке без номеров, жую резинку Dirol Я больше ничей, я больше не твой Sayonara детка, это Sayonara Boy [Refrein: Era Istrefi] Schatje, vertel me hoe je vorige week hier wegging Nu sla je me terug en zegt dat je nog steeds in ons gelooft Ik probeer mijn tijd niet te verspillen Je had me één keer, je krijgt het geen twee keer Baby, tell me how last week you were leaving this Nu zit je op je knieën, doet alsof je het altijd nodig hebt gehad Ik probeer mijn tijd niet te verspillen You had me once, you ain't gonna get it twice, oh, baby