Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 10 cc Songtekst: sand in my face

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 10 cc - sand in my face ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sand in my face? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 10 cc! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 10 cc en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sand in my face .

Origineel

I looked in the mirror (What did you see looking at you?) I saw a nine stone weakling (What will you do?) Dynamic tension waiting for you? Dynamic tension make a man out of you I opened my magazine (What did you see?) I saw Mr. France (what did he have?) A girl on each shoulder (What else?) And one in his pants Dynamic tension can do this for you Dynamic tension make a man out of You you you you you So our hero goes down to the beach He's in real terrible shape His chick's been seen with big Alex That mother kicked sand in his face Now let me tell you about Alex He's got: Hands like hams Knees like trees 200 lbs Of surfboard Hercules Mr. atlas won't you bring her on back to me I lost my girl down by the beach She's with Alex and she's out of reach So please Mr. Atlas won't you bring her on back to me I saw your body in an advert on tv But what convinced me was your money back guarantee Now I'm stronger than Alex (Where is he now?) He's left in disgrace (Oh yeah?) 'Cause I took back my girlfriend (Ha, ha, ha, ha) And kicked sand in his face (In his eyes, in his ears, in his nose) Dynamic tension waiting for you Dynamic tension make a man out of you Dynamic tension, dynamic tension Dynamic tension, dynamic tension

 

Vertaling

Ik keek in de spiegel (Wat zag je naar jezelf kijken?) Ik zag een zwakkeling van negen stenen (Wat ga je doen?) Dynamische spanning wacht op je? Dynamische spanning maakt een man van je. Ik opende mijn tijdschrift. (Wat zag je?) Ik zag Mr. France. (Wat had hij?) Een meisje op elke schouder (Wat nog meer?) En één in zijn broek. Dynamische spanning kan dit voor je doen. Dynamische spanning maakt een man van Jij jij jij jij Dus onze held gaat naar het strand. Hij is er echt slecht aan toe. Zijn vriendin is gezien met grote Alex. Die moeder schopte zand in z'n gezicht. Laat me je nu over Alex vertellen Hij heeft..: Handen als hammen Knieën als bomen 200 pond Van surfplank Hercules Mr. atlas wil je haar niet terugbrengen naar mij Ik ben mijn meisje kwijt bij het strand Ze is met Alex en ze is buiten bereik Dus alsjeblieft Mr. Atlas wil je haar niet terugbrengen naar mij Ik zag je lichaam in een advertentie op tv Maar wat me overtuigde was je geld terug garantie Nu ben ik sterker dan Alex (Waar is hij nu?) Hij is in ongenade gevallen. (Oh ja?) Want ik nam mijn vriendin terug (Ha, ha, ha, ha) And kicked sand in his face (In zijn ogen, in zijn oren, in zijn neus) Dynamische spanning wacht op je Dynamische spanning maakt een man van je Dynamische spanning, dynamische spanning Dynamische spanning, dynamische spanning