Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 10 cc Songtekst: tokyo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 10 cc - tokyo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tokyo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 10 cc! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 10 cc en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tokyo .

Origineel

Transistorised, and anodised Chrome plated, squeaky clean Oh Tokyo, oh Tokyo Oh Tokyo I love you You're trembling, you're choking But you're magical to me Oh Tokyo, oh Tokyo Oh Tokyo I love you Kimonos, and Geisha girls From grade one, down to three Oh Tokyo, oh Tokyo Oh Tokyo I love you Land of the rising sun You have taken my heart away With your beauty you nearly blinded me In your beauty I want to stay I bow to you with my heart I think of you every day When I dream you are there beside me But when I waken you're far away Perfection, in miniature With tiny hands, smiling eyes Oh Tokyo, oh Tokyo Oh Tokyo I love you Tokyo when i dream you are there beside me

 

Vertaling

Transistorised, and anodised Verchroomd, brandschoon Oh Tokyo, oh Tokyo Oh Tokyo ik hou van je Je beeft, je stikt Maar je bent magisch voor mij Oh Tokyo, oh Tokyo Oh Tokyo ik hou van je Kimonos, en Geisha meisjes Van klas een, tot drie Oh Tokyo, oh Tokyo Oh Tokio ik hou van je Land van de rijzende zon Je hebt mijn hart weggenomen Met je schoonheid verblindde je me bijna In jouw schoonheid wil ik blijven Ik buig voor jou met mijn hart Ik denk elke dag aan jou Als ik droom ben je daar naast me Maar als ik wakker word ben je ver weg Perfectie, in het klein Met kleine handen, lachende ogen Oh Tokyo, oh Tokyo Oh Tokio ik hou van je Tokyo wanneer ik droom ben je daar naast mij