Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 10 cc Songtekst: yes i am

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 10 cc - yes i am ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van yes i am? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 10 cc! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 10 cc en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals yes i am .

Origineel

You never asked me to love you I did it all by myself You didn't make me no promises You read my feelings so well [CHORUS] Oh wow wow what you've done for me Oh wow wow even a fool could see Oh wow wow what you mean to me You didn't ask no questions I wouldn't tell you no lies I didn't need any answers They were there in your eyes Don't stop me from falling I can't get enough You took the pain from my body Now I'm ready for love Yes I am I've been alone in the shadows Too many nights by myself So many dreams have been shattered You know the story so well [CHORUS] I didn't see no fireworks And the earth never moved But when we're lying together I've got nothing to prove You gave me your kisses I can't get enough You put the fire in my heart And I'm ready for love Yes I am People try to analyse They worry is it right But it really doesn't matter to me There's no reason when you really fall in love 'Cause you can't stop it Won't drop it Don't even think about it Hold on tight and never let it go [CHORUS] You took the pain from my body And I'm ready for love You took the pain from my body And I'm ready for love Yes I am ready for love Yes I am ready for love Yes I am ready for love Yes I am

 

Vertaling

Je hebt me nooit gevraagd om van je te houden Ik deed het helemaal zelf Je hebt me niets beloofd Je leest mijn gevoelens zo goed [CHORUS] Oh wow wow wat je voor me gedaan hebt Oh wow wow zelfs een dwaas kan zien Oh wow wow wat je voor me betekent Je stelde geen vragen Ik zou je geen leugens vertellen Ik had geen antwoorden nodig Ze waren daar in je ogen Don't stop me from falling I can't get enough Je nam de pijn uit mijn lichaam Nu ben ik klaar voor de liefde Ja, dat ben ik. Ik ben alleen geweest in de schaduwen Teveel nachten alleen Zoveel dromen zijn verbrijzeld Je kent het verhaal zo goed [CHORUS] I didn't see no fireworks And the earth never moved But when we're lying together I've got nothing to prove You gave me your kisses I can't get enough You put the fire in my heart En ik ben klaar voor de liefde Ja, dat ben ik. Mensen proberen te analyseren Ze maken zich zorgen of het goed is Maar voor mij maakt het niet uit Er is geen reden als je echt verliefd wordt 'Cause you can't stop it Ik laat het niet vallen Denk er zelfs niet aan Hold on tight and never let it go [CHORUS] Je nam de pijn uit mijn lichaam En ik ben klaar voor de liefde You took the pain from my body En ik ben klaar voor de liefde Ja, ik ben klaar voor de liefde Ja, ik ben klaar voor de liefde Ja ik ben klaar voor de liefde Ja ik ben