Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 10 years Songtekst: don t fight it

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 10 years - don t fight it ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don t fight it? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 10 years! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 10 years en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don t fight it .

Origineel

I wanna know What you really think of me I wanna feel all the Pain the sets you free These waves of doubt Are drowning me Gone are the days When this was easy Buried in the past So many moments I want back Tomorrow doesn't Hold onto yesterday If I fall back into you Don't fight it Don't fight it Show me what we've got to lose Don't hide it Don't hide it Memories stuck in my head All the things I should have said If I fall back into you Don't fight it Don't fight it I wanna know After all these lessons learned If there's a road From these the bridges the we burned I need to know If you still want me Want to me show how much I need you Buried in the past So many moments I want back Tomorrow doesn't Hold onto yesterday If I fall back into you Don't fight it Don't fight it Show me what we've got to lose Don't hide it Don't hide it Memories stuck in my head All the things I should have said If I fall back into you Don't fight it Don't fight it Gone are all of the days this was easy Tomorrow can't hold onto yesterday If youe right back to me I won't fight it I won't fight it Show me what you need from me Don't hide it Don't hide it If I fall back into you Don't fight it Don't fight it Show me what we've got to lose Don't hide it Don't hide it Memories stuck in my head All the things I should have said If I fall back into you Don't fight it Don't fight it

 

Vertaling

ik wil weten Wat je echt van me vindt Ik wil alles voelen Pijn de sets die je vrijmaakt Deze golven van twijfel Verdrinken me Weg zijn de dagen Toen dit gemakkelijk was In het verleden begraven Zoveel momenten dat ik terug wil Morgen niet Houd gisteren vast Als ik terugval in jou Vecht er niet tegen Vecht er niet tegen Laat me zien wat we te verliezen hebben Verberg het niet Verberg het niet Herinneringen bleven in mijn hoofd hangen Alle dingen die ik had moeten zeggen Als ik terugval in jou Vecht er niet tegen Vecht er niet tegen ik wil weten Na al deze lessen geleerd Als er een weg is Van deze de bruggen verbrandden we ik moet weten Als je me nog steeds wilt Wil je me laten zien hoeveel ik heb je nodig In het verleden begraven Zoveel momenten dat ik terug wil Morgen niet Houd gisteren vast Als ik terugval in jou Vecht er niet tegen Vecht er niet tegen Laat me zien wat we te verliezen hebben Verberg het niet Verberg het niet Herinneringen bleven in mijn hoofd hangen Alle dingen die ik had moeten zeggen Als ik terugval in jou Vecht er niet tegen Vecht er niet tegen Voorbij zijn alle dagen dat dit gemakkelijk was Morgen kan gisteren niet vasthouden Als je zo terug bent bij mij Ik zal er niet tegen vechten Ik zal er niet tegen vechten Laat me zien wat je van me nodig hebt Verberg het niet Verberg het niet Als ik terugval in jou Vecht er niet tegen Vecht er niet tegen Laat me zien wat we te verliezen hebben Verberg het niet Verberg het niet Herinneringen bleven in mijn hoofd hangen Alle dingen die ik had moeten zeggen Als ik terugval in jou Vecht er niet tegen Vecht er niet tegen