Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 10 years Songtekst: dying youth

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 10 years - dying youth ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dying youth? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 10 years! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 10 years en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dying youth .

Origineel

Deep under the surface I keep the love. Older and aware of a hidden universe. I pray to be young and pray to be inspired. Words of your tongue blister like fire. I can't let you go. Slow down don't leave. Dying days of my youth. Over take me. There is a glimpse of death in your eye's. I'm not prepared to let out those cries. I plead to stay young soon will be expired. So lost in denial. I can't let you go. Slow down don't leave. Dying days of my youth. Over take me. Reach in her womb shelter from strived. Baring the gifts, burdens of life. I pray to stay young but soon will be expired. The age of innocence long sense gone. I can't let you go. Slow down don't leave. Dying days of my youth. Over take me. Fools who for looking back word. Chose to live as statues frozen fracture. Youthful laughter.

 

Vertaling

Diep onder de oppervlakte bewaar ik de liefde. Ouder en bewust van een verborgen universum. Ik bid om jong te zijn en bid om inspiratie. Woorden van je tong blaren als vuur. Ik kan je niet laten gaan. Vertragen ga niet weg. Stervende dagen van mijn jeugd. Neem me mee. Er is een glimp van de dood in je ogen. Ik ben niet bereid die kreten uit te laten. Ik pleit ervoor om binnenkort jong te blijven en zal verlopen zijn. Zo verloren in ontkenning. Ik kan je niet laten gaan. Vertragen ga niet weg. Stervende dagen van mijn jeugd. Neem me mee. Bereik in haar baarmoeder de schuilplaats van gestreefd. Behoudend de gaven, lasten van het leven. Ik bid om jong te blijven, maar zal binnenkort verlopen. Het tijdperk van onschuld is al lang voorbij. Ik kan je niet laten gaan. Vertragen ga niet weg. Stervende dagen van mijn jeugd. Neem me mee. Dwazen die het woord terugkijken. Koos ervoor om te leven als bevroren beelden. Jeugdig gelach.