Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 10 years Songtekst: fault line

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 10 years - fault line ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fault line? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 10 years! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 10 years en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fault line .

Origineel

I felt you cut free Turning cold shoulders to me Growing blame lines Communicating lies Nothing more to trust Fallacies of love Killing all that holds you Bring me back to this What you said useless Leave me (leave me) I'll shed my skin these scars will mend Don't worry about me The heart is supposed to bleed Purity is drained Help each other die I see it I see it in your eyes Killing all that holds you Bring me back to this What you said useless Leave me (leave me) I'll shed my skin these scars will mend Eyes twitch and lies itch of nervous Eyes twitch and lies itch from a nervous ending Innocence is ugly in the one who is guilty Bring me back to this What you said useless Leave me (leave me) I'll shed my skin these scars will mend

 

Vertaling

Ik voelde dat je je losmaakte Koude schouders naar me toe draaiend Groeiende schuldlijnen Leugens communiceren Niets meer te vertrouwen Fallacies of love Alles doden wat je vasthoudt Breng me hierop terug Wat je zei was nutteloos Laat me (verlaat me) Ik zal mijn huid afwerpen, deze littekens zullen genezen Maak je geen zorgen over mij Het hart zou moeten bloeden Zuiverheid is uitgeput Help elkaar sterven ik zie het Ik zie het in je ogen Alles doden wat je vasthoudt Breng me hierop terug Wat je zei was nutteloos Laat me (verlaat me) Ik zal mijn huid afwerpen, deze littekens zullen genezen Ogen trillen en jeuken nerveus Ogen trillen en jeuken van een nerveus einde Onschuld is lelijk bij degene die schuldig is Breng me hierop terug Wat je zei was nutteloos Laat me (verlaat me) Ik zal mijn huid afwerpen, deze littekens zullen genezen