Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 10 years Songtekst: fix me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 10 years - fix me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fix me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 10 years! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 10 years en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fix me .

Origineel

It's taken a lifetime to lose my way A lifetime of yesterdays All the wasted time on my hands Turns to sand And fades in the wind Crossing lines Small crimes Taking back what is mine I'm fine in the fire I feed on the friction I'm right where I should be Don't try and fix me I'm fine in the fire I feed on the friction I'm right where I should be Don't try and fix me So lost for so long To find to my way I failed to follow I'm out of place Crossing lines Small crimes Taking back what is mine I'm fine in the fire I feed on the friction I'm right where I should be Don't try and fix me I'm fine in the fire I feed on the friction I'm right where I should be Don't try and fix me I'm fine in the fire I feed on the friction I'm right where I should be Don't try and fix me I'm fine in the fire I feed on the friction I'm right where I should be Don't try and fix me I'm fine in the fire I feed on the friction I'm right where I should be Don't try and fix me I'm fine in the fire I feed on the friction I'm right where I should be Don't try and fix me

 

Vertaling

Het heeft me een leven gekost om de weg kwijt te raken Een leven van gisteren Alle tijdverspilling aan mijn handen Wordt zand En verdwijnt in de wind Kruisende lijnen Kleine misdaden Terugnemen wat van mij is Ik zit prima in het vuur Ik voed me met de wrijving Ik ben precies waar ik zou moeten zijn Probeer me niet te repareren Ik zit prima in het vuur Ik voed me met de wrijving Ik ben precies waar ik zou moeten zijn Probeer me niet te repareren Zo lang verloren Om mijn weg te vinden Ik volgde niet Ik ben misplaatst Kruisende lijnen Kleine misdaden Terugnemen wat van mij is Ik zit prima in het vuur Ik voed me met de wrijving Ik ben precies waar ik zou moeten zijn Probeer me niet te repareren Ik zit prima in het vuur Ik voed me met de wrijving Ik ben precies waar ik zou moeten zijn Probeer me niet te repareren Ik zit prima in het vuur Ik voed me met de wrijving Ik ben precies waar ik zou moeten zijn Probeer me niet te repareren Ik zit prima in het vuur Ik voed me met de wrijving Ik ben precies waar ik zou moeten zijn Probeer me niet te repareren Ik zit prima in het vuur Ik voed me met de wrijving Ik ben precies waar ik zou moeten zijn Probeer me niet te repareren Ik zit prima in het vuur Ik voed me met de wrijving Ik ben precies waar ik zou moeten zijn Probeer me niet te repareren