Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 10 years Songtekst: luna

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 10 years - luna ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van luna? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 10 years! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 10 years en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals luna .

Origineel

I spoke too soon, but you hung the moon And don't even have a clue Bright eyes stay tucked away Deep inside your golden age safety suit Your golden age safety suit of youth A little rule, a little sway To navigate though your maze Of love and pain We bond and break Though love and pain, We bond and break So rain down on my head (My head, my head) When the sky cracks open (Sky cracks open) And your paines Let the flood run though my lungs When the raines I'll bleed the sun, (The sun) When the raines So now I see you're free from me I wait patiently for you to breathe

 

Vertaling

Ik sprak te vroeg, maar jij hing de maan op En heb geen idee Heldere ogen blijven weggestopt Diep in je gouden veiligheidspak Uw gouden veiligheidspak voor jongeren Een kleine regel, een beetje zwaaien Om door je doolhof te navigeren Van liefde en pijn We binden en breken Hoewel liefde en pijn, We binden en breken Dus regen op mijn hoofd (mijn hoofd, mijn hoofd) Wanneer de lucht openbarst (lucht barst open) En je pijn Laat de vloed door mijn longen stromen Als het regent Ik zal de zon bloeden, (de zon) Als het regent Dus nu zie ik dat je vrij van me bent Ik wacht geduldig tot je gaat ademen