Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 10 years Songtekst: moisture residue

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 10 years - moisture residue ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van moisture residue? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 10 years! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 10 years en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals moisture residue .

Origineel

I'd rather sink then swim Give up, give in, and let my demons win again. My whole life I've tried to keep my head above water And out of the clouds I'm face down on middle ground So I release this breathe From my chest As I lay to rest Deeper and deeper With a fish I pray peace may find me Moisture residue Slowly killing you Moisture residue Slowly killing you Moisture residue Slowly killing you Moisture residue Slowly killing you Moisture residue

 

Vertaling

Ik ga liever zinken dan zwemmen Geef op, geef toe en laat mijn demonen opnieuw winnen. Mijn hele leven heb ik geprobeerd mijn hoofd boven water te houden En uit de wolken sta ik met mijn gezicht op de middelste grond Dus laat ik deze adem los Vanuit mijn borst Terwijl ik lag te rusten Dieper en dieper Met een vis Ik bid dat vrede mij kan vinden Vochtresidu Langzaam dood je Vochtresidu Langzaam dood je Vochtresidu Langzaam dood je Vochtresidu Langzaam dood je Vochtresidu