Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 100 monkeys Songtekst: reaper

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 100 monkeys - reaper ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van reaper? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 100 monkeys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 100 monkeys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals reaper .

Origineel

Ah one ah two, ah hah hah hah! The reaper inside of me Creeping oh so quietly A sleeper-cell in time of peace Sitting on it's tendencies For acting out so violently A violet silent tide at sea Then red October suddenly Yeah free the beast Free free free the beast Let go the leash and watch it eat Free free free the beast Pound your feet give it a treat Well it's the reaper inside of me Writhing absent-mindedly Masochistic fashion suits me nicely Booze in the days and nightly So unsightly, this side of me Biting on it's bindings I've been losing my teeth in all my dreams I just need sweet release! Free free free the beast Let go the leash and watch it eat Free free free the beast Pound your feet give it a treat Chewing my tongue for far too long My jaw is starting to ache I can taste my blood my face feels rough Which is odd cause I just shaved La la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la Free free free the beast Let go the leash and watch it eat Free free free the beast Pound your feet give it a treat Free free free the beast Let go the leash and watch it eat Free free free the beast Pound your feet give it a treat

 

Vertaling

Ah een ah twee, ah hah hah hah! De maaier in mij Zo stil kruipend Een slaapcel in vredestijd Zittend op zijn neigingen Om zo gewelddadig te handelen Een violet stille vloed op zee Dan plotseling rode oktober Ja, bevrijd het beest Gratis gratis gratis het beest Laat de lijn los en kijk hoe hij eet Gratis gratis gratis het beest Wrijf met je voeten en geef het een traktatie Nou, het is de maaier in mij Afwezig kronkelen Masochistische mode past goed bij mij Drank overdag en 's nachts Zo onooglijk, deze kant van mij Bijten op zijn bindingen Ik verlies mijn tanden in al mijn dromen Ik heb alleen een zoete release nodig! Gratis gratis gratis het beest Laat de lijn los en kijk hoe hij eet Gratis gratis gratis het beest Wrijf met je voeten en geef het een traktatie Veel te lang op mijn tong kauwen Mijn kaak begint pijn te doen Ik proef mijn bloed, mijn gezicht voelt ruw aan Dat is vreemd omdat ik me net heb geschoren La la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la Gratis gratis gratis het beest Laat de lijn los en kijk hoe hij eet Gratis gratis gratis het beest Wrijf met je voeten en geef het een traktatie Gratis gratis gratis het beest Laat de lijn los en kijk hoe hij eet Gratis gratis gratis het beest Wrijf met je voeten en geef het een traktatie