Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 100 monkeys Songtekst: smoke

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 100 monkeys - smoke ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van smoke? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 100 monkeys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 100 monkeys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals smoke .

Origineel

I take myself down in my own reckoning It's beckoning me on Still there's something wrong with me I don't know Could it be all the smoke? (All the smoke x4) Oh woe oh woe oh woe is me I drown in my own ecstasy oh woe Oh woe Away, away, away with me I'm unimportant C'est la vie Away, away All these thoughts roam in my head Will protect me from those snazzy beds So instead of nights spent warm in dream I scream I'm a demon of lust I love you much too much I love it much too much I love it much too much I love it much too much Must be some demon of lust Must be holding a grudge Must be some gluttonous (Watch your mouth) I love it much too much (This is how we love it x4) Well I'm drawn in the smoke And I'm starting to choke As I pull on my coat With this lighter I hold Oh it's the flame that's delivering another fine dose (Sweet sweet smoke) Yes I'm drowning in smoke (Sweet sweet smoke) And I'm starting to choke As I pull on my coat (Sweet sweet smoke) With this lighter I hold Oh it's the flame that's delivering (Sweet sweet smoke) Another fine dose Sweet sweet smoke Ask me how I cope with this I say I'm a lazy masochist I know I love you much too much I love it much too much I love it much too much I love it much too much Must be some demon of lust Must be holding a grudge Must be some gluttonous (Say that) I love it much too much This is how we love it (x4)

 

Vertaling

Ik neem mezelf in mijn eigen afrekening Het lonkt me verder Toch is er iets mis met mij Ik weet het niet Zou het al de rook kunnen zijn? (Alle rook x4) Oh wee oh wee oh wee ben ik Ik verdrink in mijn eigen extase oh wee Oh wee Weg, weg, weg met mij Ik ben onbelangrijk dat is het leven Weg weg Al deze gedachten dwalen door mijn hoofd Zal me beschermen tegen die hippe bedden Dus in plaats van warme nachten in dromen Ik schreeuw dat ik een demon van lust ben Ik hou veel te veel van je Ik hou er veel te veel van Ik hou er veel te veel van Ik hou er veel te veel van Moet een demon van lust zijn Moet wrok koesteren Moet een vraatzuchtige zijn (Let op je mond) Ik hou er veel te veel van (Dit is hoe we ervan houden x4) Nou, ik ben in de rook getrokken En ik begin te stikken Terwijl ik mijn jas aantrek Met deze aansteker houd ik vast Oh, het is de vlam die nog een fijne dosis afgeeft (Zoete zoete rook) Ja, ik verdrink in rook (Zoete zoete rook) En ik begin te stikken Terwijl ik mijn jas aantrek (Zoete zoete rook) Met deze aansteker houd ik vast Oh het is de vlam die levert (Zoete zoete rook) Weer een fijne dosis Zoete zoete rook Vraag me hoe ik hiermee omga, zeg ik Ik ben een luie masochist die ik ken Ik hou veel te veel van je Ik hou er veel te veel van Ik hou er veel te veel van Ik hou er veel te veel van Moet een demon van lust zijn Moet wrok koesteren Moet een vraatzuchtige zijn (Zeg dat) Ik hou er veel te veel van Dit is hoe we ervan houden (x4)