Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 1000 Years Songtekst: Christina Perri

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 1000 Years - Christina Perri ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Christina Perri? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 1000 Years! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 1000 Years en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Christina Perri .

Origineel

Heart beats fast Colors and promises How to be brave How can I love when I'm afraid to fall But watching you stand alone All of my doubt, suddenly goes away somehow One step closer I have died everyday, waiting for you Darling, don't be afraid, I have loved you for a thousand years I'll love you for a thousand more Time stands still Beauty in all she is I will be brave I will not let anything, take away What's standing in front of me Every breath, every hour has come to this One step closer I have died everyday, waiting for you Darling, don't be afraid, I have loved you for a thousand years I'll love you for a thousand more And all along I believed, I would find you Time has brought your heart to me, I have loved you for a thousand years I'll love…

 

Vertaling

Hart slaat snel Kleuren en beloftes Hoe moedig zijn Hoe kan ik liefhebben als ik bang ben om te vallen maar jou alleen zien staan Al mijn twijfels verdwijnen zomaar Een stap dichterbij Ik ben elke dag doodgegaan, wachtend op jou Schat, wees niet bang, ik hou al duizend jaar van je Ik zal nog duizend anderen van je houden De tijd staat stil Schoonheid in alles wat ze is ik zal dapper zijn Ik zal niets laten afpakken wat staat er voor mij Elke ademhaling, elk uur is hier gekomen Een stap dichterbij Ik ben elke dag doodgegaan, wachtend op jou Schat, wees niet bang, ik hou al duizend jaar van je Ik zal nog duizend anderen van je houden En ik geloofde altijd dat ik je zou vinden De tijd heeft je hart tot mij gebracht, ik heb duizend jaar lang van je gehouden Ik zal houden van ...