Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 10000 maniacs Songtekst: beyond the blue

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 10000 maniacs - beyond the blue ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van beyond the blue? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 10000 maniacs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 10000 maniacs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals beyond the blue .

Origineel

I was thinking today if you would remember you choose to remember What you left me out there in the cold days fading away I see you so near I hear your voice calling It calls me from these pages to you beyond the blue, So sudden too soon the secrets we knew I was thinking today if you would surrender to feelings That you tried deserting and if given the choice I'd still wait for the moment still wait for the moment When I could have a hero like you days fading away But I see you so clear I hear your voice calling It calls me from these pages to you

 

Vertaling

Ik dacht vandaag of je het zou onthouden als je het zou onthouden Wat je me daar hebt achtergelaten in de koude dagen die vervagen Ik zie je zo dichtbij, ik hoor je stem roepen Het roept me vanaf deze pagina's naar je voorbij het blauw, Zo plotseling te snel de geheimen die we kenden Ik dacht vandaag of je je zou overgeven aan gevoelens Dat je hebt gedeserteerd en de keuze hebt gekregen Ik wacht nog steeds op het moment, wacht nog steeds op het moment Toen ik een held als jij kon hebben, vervagen de dagen Maar ik zie je zo duidelijk dat ik je stem hoor roepen Het roept me vanaf deze pagina's naar je toe