Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 10000 maniacs Songtekst: big star

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 10000 maniacs - big star ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van big star? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 10000 maniacs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 10000 maniacs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals big star .

Origineel

I saw a big star running from me A world from a record on my bed Turn the tables on me What would happen if I fell To the tune of a dreamer To the tune of my heart? A big star running from me I saw a world out sunning on my head Turn the tables on me now I would fall from heaven And ring your bell Baby, catch me N the middle of a lie The boys are out tonight Yeah the boys are out tonight The big shots singin' from me I saw a world out sunning on my head Pity my heart signals Center of a storm inside my head Center of my heart Center of my out of time simple mind From the moon out my window A wink and a blink and a nod Had a wish on a star but now it's falling

 

Vertaling

Ik zag een grote ster voor me wegrennen Een wereld van een plaat op mijn bed Draai me de tafels om Wat zou er gebeuren als ik viel Op de melodie van een dromer Op de toon van mijn hart? Een grote ster rent voor me weg Ik zag een wereld op mijn hoofd zonnen Draai me nu de tafels om Ik zou uit de hemel vallen En bel aan Baby, vang me N het midden van een leugen De jongens zijn vanavond weg Ja, de jongens zijn vanavond weg De grote schoten zingen van mij Ik zag een wereld op mijn hoofd zonnen Heb medelijden met mijn hart Midden van een storm in mijn hoofd Centrum van mijn hart Centrum van mijn eenvoudige geest uit de tijd Van de maan uit mijn raam Een knipoog en een knipoog en een knik Had een wens op een ster, maar nu valt het