Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 10000 maniacs Songtekst: circle dream

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 10000 maniacs - circle dream ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van circle dream? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 10000 maniacs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 10000 maniacs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals circle dream .

Origineel

I dreamed of a circle, I dreamed of a circle round And in that circle I had made were All the worlds unformed and unborn yet A volume, a sphere that was the earth That was the moon, that did revolve around my room I dreamed of a circle, I dreamed of a circle round And in that circle was a maze, a terrible spiral to be lost in Blind in my fear, I was escaping just by feel But at every turn my way was sealed I dreamed of a circle, I dreamed of a circle round And in that circle was a face Her eyes looked upon me with fondness Her warmthing near, calling me "sweetness," calling me "dear. " But I whispered, "no, I can't rest here. " I dreamed of a circle, I dreamed of a circle round

 

Vertaling

Ik droomde van een cirkel, ik droomde van een cirkel rond En in die cirkel die ik had gemaakt waren Alle werelden zijn nog niet gevormd en ongeboren Een volume, een bol die de aarde was Dat was de maan, die draaide rond mijn kamer Ik droomde van een cirkel, ik droomde van een cirkel rond En in die cirkel was een doolhof, een verschrikkelijke spiraal om in te verdwalen Blind in mijn angst ontsnapte ik alleen door te voelen Maar bij elke bocht was mijn weg verzegeld Ik droomde van een cirkel, ik droomde van een cirkel rond En in die cirkel was een gezicht Haar ogen keken me liefdevol aan Haar warmte komt dichterbij en noemt me "zoetheid", "me lief". Maar ik fluisterde: 'Nee, ik kan hier niet rusten.' Ik droomde van een cirkel, ik droomde van een cirkel rond