Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 10000 maniacs Songtekst: gun shy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 10000 maniacs - gun shy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gun shy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 10000 maniacs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 10000 maniacs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gun shy .

Origineel

I always knew that you would take yourself far from home As soon as, as far as, you could go By the quarter inch cut of your hair and the Army issue pay For the past eight weeks I can tell where you've been For I knew, I could see, it was all cut and dried to me There was soldier's blue blood streaming inside your veins There is a world outside of this room And when you meet it promise me You won't meet it with your gun So now you are one of the brave few It's awfully sad we need boys like you I hope the day neveres For here's your live round son Stock and barrel, safety trigger, here's your gun Well I knew, I could see, it was all cut and dried to me There was soldiers blue blood streaming inside your veins There is a world outside of this room And when you meet it promise me You won't meet it with your gun taking aim For I don't mean to argue They've made a decent boy of you And I don't mean to spoil your homing But baby brother you should expect me to "Stock and barrel, safety trigger, here's your gun" So now does your heart pitter pat, with a patriotic song When you see the stripes of old glory waving? Well I knew, I could see, it was all cut and dried to me There was soldier's blue blood streaming inside your veins There is a world outside of this room And when you meet it promise me You won't meet it with your gun taking aim Well, I don't mean to argue, they've made a decent boy of you And I don't mean to spoil your homing, my baby brother Jude Oh, I don't mean to hurt you by saying this again They're so good at making soldiers but they're not as good at making men

 

Vertaling

Ik heb altijd geweten dat je jezelf ver van huis zou brengen Zo ver als je kon gaan Tegen de kwart centimeter knippen van je haar en de kwestie van het leger betalen De afgelopen acht weken kan ik je vertellen waar je bent geweest Want ik wist, ik kon zien, het was allemaal voor mij gesneden en gedroogd Er stroomde blauw bloed van de soldaat in je aderen Er is een wereld buiten deze kamer En als je het tegenkomt, beloof het me Je zult het niet met je pistool ontmoeten Dus nu ben je een van de dapperen Het is erg triest dat we jongens zoals jij nodig hebben Ik hoop dat de dag nooit zal zijn Want hier is je live ronde zoon Voorraad en vat, veiligheidstrigger, hier is je pistool Nou, ik wist het, ik kon zien, het was allemaal voor mij gesneden en gedroogd Er stroomde blauw bloed van soldaten in je aderen Er is een wereld buiten deze kamer En als je het tegenkomt, beloof het me Je zult het niet tegenkomen als je geweer doelwit is Want ik wil niet argumenteren Ze hebben een aardige jongen van je gemaakt En ik wil je homing niet bederven Maar broertje, dat moet je van me verwachten "Voorraad en vat, veiligheidstrigger, hier is je wapen" Dus nu klopt uw ??hart met een patriottisch lied Als je de strepen van oude glorie ziet zwaaien? Nou, ik wist het, ik kon zien, het was allemaal voor mij gesneden en gedroogd Er stroomde blauw bloed van de soldaat in je aderen Er is een wereld buiten deze kamer En als je het tegenkomt, beloof het me Je zult het niet tegenkomen als je geweer doelwit is Nou, ik wil niet tegenspreken, ze hebben een fatsoenlijke jongen van je gemaakt En ik wil je homing niet bederven, mijn broertje Jude Oh, ik wil je geen pijn doen door dit nog een keer te zeggen Ze zijn zo goed in het maken van soldaten, maar niet zo goed in het maken van mannen