Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 10000 maniacs Songtekst: somebody s heaven

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 10000 maniacs - somebody s heaven ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van somebody s heaven? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 10000 maniacs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 10000 maniacs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals somebody s heaven .

Origineel

There like a feather you fell someones heaven above me Floating so fickle tempting me teasing my ways Thrown from its clutches I struggle to free what escapes me Absalom hanging like you Im caught in between Absalom hanging like you Im caught in between Heaven then earth, heaven between you Release me untangle my hair Absalom hanging like you Im caught in between Absalom hanging like you Im caught in between Heaven then earth, heaven between you

 

Vertaling

Daar viel je als een veer iemands hemel boven mij Ik zweef zo ??wispelturig om me te plagen Uit zijn klauwen gegooid, probeer ik te bevrijden wat me ontsnapt Absalom hangt zoals jij. Ik zit er tussenin Absalom hangt zoals jij. Ik zit er tussenin Hemel dan aarde, hemel tussen jou Laat me mijn haar losmaken Absalom hangt zoals jij. Ik zit er tussenin Absalom hangt zoals jij. Ik zit er tussenin Hemel dan aarde, hemel tussen jou