Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 10000 maniacs Songtekst: somebody's heaven

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 10000 maniacs - somebody's heaven ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van somebody's heaven? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 10000 maniacs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 10000 maniacs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals somebody's heaven .

Origineel

There like a feather you fell someone's heaven above me floating. so fickle tempting me teasing my ways thrown from. its clutches I struggle to free what escapes me. Absalom hanging like you I'm caught in between heaven. then earth then heaven between you release me untangle my hair. Absalom hanging like you I'm caught in between heaven. then earth heaven between you patient I wait. as I hold a small feather that floated from somebody's heaven

 

Vertaling

Daar als een veertje viel je iemands hemel boven me zwevend. zo wispelturig verleidelijk me plagend mijn wegen geworpen uit. zijn klauwen ik worstel om te bevrijden wat me ontsnapt. Absalom hangend als jij ben ik gevangen tussen hemel. dan aarde dan hemel tussen jou bevrijd me ontwar mijn haar. Absalom hangend als jij ben ik gevangen tussen hemel. dan aarde dan hemel tussen jou geduldig wacht ik terwijl ik een veertje vasthoud dat uit iemands hemel zweefde