Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 10000 maniacs Songtekst: time turns

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 10000 maniacs - time turns ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van time turns? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 10000 maniacs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 10000 maniacs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals time turns .

Origineel

I saw time turn so much there to unlearn, You were envy you wouldn't say you tore heart strings That sorry day dark light hid the tears one for each of the years Love has reasons reason never knows Time turns over love overflows I should have spoken sooner On that sorry day your arms are open And I wondered why Wondered why Five years passed to the day time heals some people say When you hurt the ones I love you're also hurting me And time turns over turning you from me I thought you'd never reach me On that sorry day your arms were open wide and I wondered why

 

Vertaling

Ik zag de tijd daar zo draaien om af te leren, Je was jaloers dat je niet zou zeggen dat je hartkloppingen scheurde Dat droevige donkere daglicht verborg de tranen voor elk van de jaren Liefde heeft redenen die de rede nooit kent De tijd verandert liefde overstroomt. Ik had eerder moeten spreken Op die droevige dag zijn je armen open En ik vroeg me af waarom Ik vroeg me af waarom Er zijn vijf jaar verstreken, zoals sommige mensen zeggen Als je degenen die ik liefheb pijn doe, doe jij mij ook pijn En de tijd draait om je van me af te keren. Ik dacht dat je me nooit zou bereiken Op die droevige dag waren je armen wijd open en ik vroeg me af waarom