Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 10000 maniacs Songtekst: you won t find me there

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 10000 maniacs - you won t find me there ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you won t find me there? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 10000 maniacs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 10000 maniacs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you won t find me there .

Origineel

I'd like to know What makes you stay While your eyes still search for escape. You think that I Don't feel the cold (babe), But I wait while confessions unfold. You'll never make a living from reading minds Or from getting your direction from exit signs. Look into your heart And you won't find me there. You won't find Me where you hide And that makes us a matter of time. Like trees exposed by fall, Time reveals it all. Tell me you want to do everything But you're stuck up to your knees. And I'm less likely pushed forward By ambition than a breeze. But there's a flame That must be fanned, And it appears as a beckoning hand. Don't think cause you're not, Talking you're being kind, You've been getting there Tolls your direction from exit signs. Look into your heart And you won find me there.

 

Vertaling

ik wil graag weten Waarom blijf je Terwijl je ogen nog steeds op zoek zijn naar ontsnapping. Je denkt dat ik Voel de kou niet (schat), Maar ik wacht terwijl bekentenissen zich ontvouwen. Je zult nooit de kost verdienen met het lezen van gedachten Of om uw richting te krijgen via afritborden. Kijk in je hart En je zult me ??daar niet vinden. Je zult het niet vinden Ik waar je je verstopt En dat maakt ons een kwestie van tijd. Zoals bomen die zijn blootgesteld aan de herfst, Tijd laat het allemaal zien. Zeg me dat je alles wilt doen Maar je zit vast tot je knieën. En ik word minder snel naar voren geduwd Door ambitie dan een makkie. Maar er is een vlam Dat moet worden aangewakkerd, En het verschijnt als een wenkende hand. Denk niet omdat je dat niet bent, Praten dat je aardig bent, Je bent er gekomen Tolt uw richting van afritborden. Kijk in je hart En je zult me ??daar vinden.