Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 1000mods Songtekst: 7 flies

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 1000mods - 7 flies ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 7 flies? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 1000mods! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 1000mods en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 7 flies .

Origineel

i feel there's something wrong i look up high in the sky i'm afraid to be alone no reason why i cry nobody's waiting me the stars are falling in the streets it's to dark but i can see i spin around around i see the seven flies i see the seven flies i see the seven flies to low for me but no one saves my friend no god exists in the end no thoughts an no regrets we got to rise to rise so far I've got to try i see the clouds in your eye i need to move from here i got to ride to ride i see the seven flies i see the seven flies i see the seven flies to low for me one more time one more time so now i'm on my self i feel i'm out in the sky i don't want to be alone i need to try to try I've done with all these things i want to escape from this i want to set me free i got to be to be i see the seven flies i see the seven flies i see the seven flies to low for me to low for me one more time

 

Vertaling

Ik heb het gevoel dat er iets mis is Ik kijk hoog in de lucht ik ben bang om alleen te zijn geen reden waarom ik huil niemand wacht op mij de sterren vallen op straat het is te donker, maar ik kan het zien ik draai rond ik zie de zeven vliegen ik zie de zeven vliegen ik zie de zeven vliegen te laag voor mij maar niemand redt mijn vriend uiteindelijk bestaat er geen god geen gedachten en geen spijt we moeten stijgen om te stijgen tot dusver moet ik het proberen Ik zie de wolken in je oog ik moet van hieruit verhuizen Ik moet rijden om te rijden ik zie de zeven vliegen ik zie de zeven vliegen Ik zie de zeven vliegen nog een keer voor mij te laag dus nu ben ik alleen Ik voel dat ik in de lucht ben ik wil niet alleen zijn ik moet proberen te proberen Ik heb al deze dingen gedaan ik wil hieraan ontsnappen ik wil me vrijmaken ik moet zijn ik zie de zeven vliegen ik zie de zeven vliegen Ik zie de zeven vliegen voor mij nog een keer te laag voor mij