Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 1000mods Songtekst: abell 1835

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 1000mods - abell 1835 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van abell 1835? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 1000mods! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 1000mods en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals abell 1835 .

Origineel

i'm sittin' here alone in Abell far away from all i feed my mind with sounds and my soul with colors i'm sittin' here in Abell i can;t reach me sonic utopia feels my body cosmic waves my soul it's time to let you go it's time to let you mine it's time to live your life as hard as you can go it's time to make you go it's time to have your time it's time to live your life as hard as you can go i'm thinking about you and i'm waiting all alone i don't mean to be a clown cause I've been waiting for so long i'm getting back and forth and i'm here to hear your sound i'm sinking my friend i got lost in the desert and found i'm touching all over i got lost in the desert my baby i'm feeling my voice again but i can reach till the top of my head

 

Vertaling

Ik zit hier alleen in Abell ver weg van alles ik voed mijn geest met geluiden en mijn ziel met kleuren Ik zit hier in Abell Ik kan mij niet bereiken sonische utopie voelt mijn lichaam kosmische golven mijn ziel het is tijd om je te laten gaan het is tijd om je de mijne te laten het is tijd om je leven te leven zo hard als je kunt gaan het is tijd om je te laten gaan het is tijd om je tijd te hebben het is tijd om je leven te leven zo hard als je kunt gaan Ik denk aan jou en ik wacht helemaal alleen Ik wil geen clown zijn want ik heb zo lang gewacht Ik ga heen en weer en ik ben hier om je geluid te horen Ik laat mijn vriend zinken ik verdwaalde in de woestijn en vond Ik raak overal aan ik verdwaalde in de woestijn mijn baby ik voel mijn stem weer maar ik kan reiken tot de bovenkant van mijn hoofd