Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 1000mods Songtekst: el rollito

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 1000mods - el rollito ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van el rollito? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 1000mods! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 1000mods en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals el rollito .

Origineel

I just got a feeling There is something inside of me I know you see it But it's only in your fantasy I got a feeling There is water inside my brain I kinda love you But only with my way You gotta love me till the end of the road You gotta feel me gotta hold me But nothing can save my soul I have a feeling That I was on a crazy dream You looked so pretty But you couldn't just set me free You know you love me And I know that I love you too I'm feeling nothing And nothing's the same with you You gotta love me till the end of the road You gotta feel me gotta hold me But nothing can save my soul

 

Vertaling

Ik heb net een gevoel Er zit iets in mij Ik weet dat je het ziet Maar het is alleen in je fantasie ik heb een gevoel Er zit water in mijn hersenen Ik hou nogal van je Maar alleen met mijn manier Je moet tot het einde van de weg van me houden Je moet voelen dat ik me moet vasthouden Maar niets kan mijn ziel redden ik heb een gevoel Dat ik een gekke droom had Je zag er zo mooi uit Maar je kon me niet zomaar vrijlaten Je weet dat je van me houdt En ik weet dat ik ook van jou hou Ik voel niets En met jou is niets hetzelfde Je moet tot het einde van de weg van me houden Je moet voelen dat ik me moet vasthouden Maar niets kan mijn ziel redden