Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 10cc Songtekst: blue bird

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 10cc - blue bird ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blue bird? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 10cc! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 10cc en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blue bird .

Origineel

Bluebird take me on your wing Teach me how to fly Teach me how to sing Bluebird, guardian of my soul Inside everybody Is a story to be told I came in from the cold When I found someone Strong enough to bear The strain of our existence And troubles everywhere But time heals And I know you'll be there... ooh Bluebird symphony in flight Symbol of the dawn Symbol of the night I'll try with all my might to be a brother Always there for you Mother (mother, mother) knowing what to do And farther than anyone has flown Courage to spread your wings alone And who will help me? Bluebird Bluebird stranger to these shores I look into your eyes Have you been here before Take me through the door to Heaven And show me The treasures that you keep The magic of the sky And the beauty of the deep And I'll do what I have to do To be one of the chosen few Fly anywhere with... You, Bluebird Bluebird, Bluebird (Yeh)

 

Vertaling

Bluebird neem me mee op je vleugel Leer me vliegen Leer mij zingen Bluebird, beschermer van mijn ziel Binnen in iedereen zit een verhaal dat verteld moet worden Ik kwam binnen van de kou Toen ik iemand vond Sterk genoeg om De druk van ons bestaan En problemen overal Maar tijd heelt En ik weet dat je er zult zijn... ooh Bluebird symphony in flight Symbool van de dageraad Symbool van de nacht Ik zal uit alle macht proberen een broer te zijn Altijd voor jou Moeder (moeder, moeder) die weet wat te doen En verder dan wie dan ook gevlogen Moed om je vleugels alleen uit te slaan En wie zal me helpen? Bluebird Bluebird vreemdeling aan deze kusten Ik kijk in je ogen Ben je hier eerder geweest Neem me mee door de deur naar de hemel En toon me De schatten die je bewaart De magie van de hemel En de schoonheid van de diepte En ik zal doen wat ik moet doen Om een van de uitverkorenen te zijn Overal heen vliegen met... You, Bluebird Bluebird, Bluebird (Yeh)