Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 10cc Songtekst: channel swimmer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 10cc - channel swimmer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van channel swimmer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 10cc! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 10cc en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals channel swimmer .

Origineel

Well it's cold down here in the water It's cold down here in the sea Who'd be a channel swimmer? Only a fool like me I've greased my body And I'm heading over the ocean These two arms are the only locomotion I need See me swim and see me float I don't need no motorboat Or a yacht to get me there I'll do the breaststroke And the backstroke I'll do anything I'll be swimming when you're all asleep I'll be swimming when you're all awake I'll do the sidestroke The other sidestroke I'll do the butterfly But I ain't gonna crawl On back to you, no way I see your face in every breaker I see your smile across the reef I came across the sea to take you Don't make me out to be a thief You'll be dreaming when you're all asleep But I'll be drowning when you're all awake I did the breaststroke I did my best stroke I did everything But I ain't good enough 'Cause it's cold down here in the water It's cold down here in the sea Who'd be a channel swimmer? Only a fool like me Who'd be a channel swimmer? Only a fool like me... Would forget he can't swim

 

Vertaling

Nou het is koud hier beneden in het water Het is koud hier beneden in de zee Wie zou een kanaal zwemmer zijn? Alleen een dwaas als ik Ik heb mijn lichaam ingevet En ik ben op weg over de oceaan Deze twee armen zijn de enige voortbeweging die ik nodig heb Zie me zwemmen en zie me drijven Ik heb geen motorboot nodig Of een jacht om me daar te krijgen Ik zal de schoolslag doen En de rugslag Ik zal alles doen Ik zal zwemmen als jullie allemaal slapen Ik zal zwemmen als jullie allemaal wakker zijn Ik zal de zijslag doen De andere zijslag Ik doe de vlinderslag But I ain't gonna crawl Terug naar jou, geen denken aan Ik zie je gezicht in elke breker Ik zie je glimlach over het rif Ik kwam over de zee om je mee te nemen Maak me niet uit voor een dief Je zult dromen als je slaapt Maar ik zal verdrinken als jullie allemaal wakker zijn Ik deed de schoolslag Ik deed mijn beste slag Ik deed alles Maar ik ben niet goed genoeg 'Cause it's cold down here in the water It's cold down here in the sea Wie zou een kanaal zwemmer zijn? Alleen een dwaas als ik Wie zou een kanaal zwemmer zijn? Alleen een dwaas als ik... zou vergeten dat hij niet kan zwemmen