Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 10cc Songtekst: dreadlock holiday

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 10cc - dreadlock holiday ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dreadlock holiday? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 10cc! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 10cc en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dreadlock holiday .

Origineel

[Verse 1] I was walkin' down the street Concentrating on truckin' right I heard a dark voice beside of me And I looked round in a state of fright I saw four faces, one mad A brother from the gutter They looked me up and down a bit And turned to each other [Hook 1] I say I don't like cricket, oh no I love it I don't like cricket, no no I love it [Post-Hook 1] Don't you walk through my words You got to show some respect Don't you walk through my words 'Cause you ain't heard me out yet [Verse 2] Well he looked down at my silver chain He said I'll give you one dollar I said you've got to be joking man It was a present from me' mother He said, "I like it I want it I'll take it off your hands And you'll be sorry you crossed me You'd better understand that you're alone A long way from home" [Hook 2] And I say I don't like reggae, no no I love it I don't like reggae I love it [Post-Hook 2] Don't you cramp me style Don't you queer me pitch Don't you walk through my words 'Cause you ain't heard me out yet [Verse 3] I hurried back to the swimming pool Sippin' piña colada I heard a dark voice beside me say "Would you like something hotter?" She said, "I've got it, you want it My harvest is the best And it you try it, you'll like it And wallow in a dreadlock holiday [Hook 3] And I say Don't like Jamaica, oh no I love her Don't like Jamaica, oh no I love her, oh yea [Post-Hook 3] Don't you walk through her words You got to show some respect Don't you walk through her words 'Cause you ain't heard her out yet [Outro] I don't like cricket I love it (Dreadlock Holiday) I don't like reggae I love it (Dreadlock Holiday) Don't like Jamaica I love her (Dreadlock Holiday)

 

Vertaling

[Verse 1] I was walkin' down the street Concentrating on truckin' right I heard a dark voice beside of me And I looked round in a state of fright I saw four faces, one mad Een broeder uit de goot Ze keken me een beetje op en neer En wendden zich tot elkaar [Hook 1] Ik zeg I don't like cricket, oh no ik hou er van Ik hou niet van cricket, nee nee I love it [Post-Hook 1] Loop niet door mijn woorden heen Je moet wat respect tonen Loop niet door mijn woorden heen 'Cause you ain't heard me out yet [Verse 2] Well he looked down at my silver chain He said I'll give you one dollar I said you've got to be joking man Het was een cadeautje van m'n moeder He said, "I like it I want it Ik zal het uit je handen nemen En je zult er spijt van krijgen dat je me bedrogen hebt Je zou beter begrijpen dat je alleen bent A long way from home" [Hook 2] En ik zeg Ik hou niet van reggae, nee nee I love it I don't like reggae I love it [Post-Hook 2] Don't you cramp me style Don't you queer me pitch Loop niet door mijn woorden heen 'Cause you ain't heard me out yet [Verse 3] I haste back to the swimming pool Sippin' piña colada Ik hoorde een donkere stem naast me zeggen "Wil je iets heters?" Ze zei, "Ik heb het, wil je het Mijn oogst is de beste En als je het probeert, zul je het lekker vinden En wentel je in een dreadlock vakantie [Hook 3] En ik zeg Hou niet van Jamaica, oh nee I love her Hou niet van Jamaica, oh nee Ik hou van haar, oh ja [Post-Hook 3] Loop niet door haar woorden heen Je moet wat respect tonen Loop niet door haar woorden heen 'Cause you ain't heard her out yet [Outro] I don't like cricket I love it (Dreadlock Holiday) I don't like reggae I love it (Dreadlock Holiday) Hou niet van Jamaica Ik hou van haar (Dreadlock Holiday)