Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 10cc Songtekst: feel the love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 10cc - feel the love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van feel the love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 10cc! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 10cc en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals feel the love .

Origineel

I saw you, so pretty Your face lit up the city Two worlds came together The memory stays for evermore So different, your fashion You were the main attraction Heads turning in wonder I felt myself go under Ooh I'm a drowning man Save me please? I need you so give me a helping hand? Nothing can stop you when you (Feel) feel the love No chains can hold you when you (Feel) feel the love Don't try to fight it when you (Feel) feel the love Nobody matters but the one you love My intro, I fumble My facade starts to crumble So strange your reaction I made the right connection now You got me no bother I can't see any other The world keeps on turning I wouldn't care if it was burning Ooh I'm a drowning man Save me please? I need you so give me a helping hand? Nothing can stop you when you (Feel) feel the love No chains can hold you when you (Feel) feel the love Don't try to fight it when you (Feel) feel the love Nobody matters but the one you love It's a million to one you should find the right door But there's no guarantee you'll find what you're looking for Don't give up if you blow it the first time around But you've got to beware if you're walking on air To keep your feet on the ground (Keep your feet on the ground) Don't stop me, I'm not dreaming I can't ignore this feeling Your love is my lifeline You're so right, so fine, so glad you're mine Ooh I'm a drowning man Save me please? I need you so give me a helping hand? Nothing can stop you when you (Feel) feel the love No chains can hold you when you (Feel) feel the love Don't try to fight it when you (Feel) feel the love Nobody matters but the (One) one you love Feel the love Nothing can stop you when you (Feel) feel the love Feel the love No chains can hold you when you (Feel) feel the love Feel the love Nobody matters but the (One) one you love Feel the love Don't try to fight it when you (Feel) feel the love Feel the love Nothing can stop you when you (Feel) feel the love Feel the love No chains can hold you when you (Feel) feel the love Feel the love Nobody matters but the one you love

 

Vertaling

Ik zag je, zo mooi Je gezicht verlichtte de stad Twee werelden kwamen samen De herinnering blijft voor altijd Zo anders, jouw mode Jij was de hoofdattractie Hoofden draaiden in verwondering Ik voelde mezelf kopje onder gaan Ooh ik ben een drenkeling Red me alsjeblieft? Ik heb je nodig dus geef me een helpende hand? Niets kan je tegenhouden als je de liefde voelt Geen ketenen kunnen je tegenhouden als je de liefde voelt Probeer er niet tegen te vechten als je de liefde voelt Niemand doet er toe behalve degene van wie je houdt Mijn intro, ik stuntel Mijn façade begint af te brokkelen Zo vreemd jouw reactie Ik heb nu de juiste connectie gemaakt You got me no bother I can't see any other De wereld draait door I wouldn't care if it was burning Ooh I'm a drowning man Red me alsjeblieft? Ik heb je nodig dus geef me een helpende hand? Niets kan je tegenhouden als je de liefde voelt Geen ketenen kunnen je tegenhouden als je de liefde voelt Probeer er niet tegen te vechten als je de liefde voelt Niemand doet er toe behalve degene van wie je houdt Het is een miljoen tegen een dat je de juiste deur moet vinden Maar er is geen garantie dat je vindt wat je zoekt Geef niet op als je het de eerste keer verpest Maar je moet oppassen als je op lucht loopt Om je voeten op de grond te houden (Keep your feet on the ground) Hou me niet tegen, ik droom niet Ik kan dit gevoel niet negeren Jouw liefde is mijn levenslijn Je hebt zo gelijk, zo fijn, zo blij dat je van mij bent Ooh I'm a drowning man Red me alsjeblieft? Ik heb je nodig dus geef me een helpende hand? Niets kan je tegenhouden als je de liefde voelt Geen ketenen kunnen je tegenhouden als je de liefde voelt Probeer er niet tegen te vechten als je de liefde (voelt) voelen Niemand doet er toe behalve degene van wie je houdt Voel de liefde Niets kan je stoppen als je (Voel) de liefde voelt Voel de liefde Geen ketenen kunnen je tegenhouden als je (Voel) de liefde voelt Voel de liefde Niemand doet er toe behalve degene van wie je houdt Voel de liefde Probeer er niet tegen te vechten als je (Voel) de liefde voelt Voel de liefde Niets kan je tegenhouden als je (Voel) de liefde voelt Voel de liefde Geen ketenen kunnen je tegenhouden als je (Voel) de liefde voelt Voel de liefde Niemand doet er toe behalve degene van wie je houdt