Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 10cc Songtekst: grow old with me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 10cc - grow old with me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van grow old with me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 10cc! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 10cc en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals grow old with me .

Origineel

You said you will You said I do Now that's the best thing For me and you We'll stick together our whole lives through Grow old with me Starting out just the two of us Pretty soon they'll be a few of us We'll love and cherish and give our trust Grow old with me Pretty face got it all worked out What we did today leaves me in no doubt That dreams come true And now I'm whole I fell in love - heart and soul You've given more than words can say You took the lead and you showed the way A new beginning for us today Grow old with me Grow old with me Pretty face got it all worked out What we did today leaves me in no doubt That dreams come true And now I'm whole I fell in love - heart and soul You said you will You said I do Now that's the best thing For me and you We'll stick together our whole lives through Any fool can see - you're gonna Grow old with Old with me Grow old with me Grow old with me

 

Vertaling

Je zei dat je het zal doen. Je zei dat ik het doe. Dat is het beste Voor mij en jou We blijven ons hele leven bij elkaar Samen met mij oud worden Beginnend met ons tweeën Spoedig zullen we met een paar zijn We zullen liefhebben en koesteren en ons vertrouwen geven Word oud met mij Pretty face heeft het allemaal uitgewerkt Wat we vandaag gedaan hebben laat geen twijfel bestaan Dat dromen uitkomen En nu ben ik heel Ik ben verliefd geworden - met hart en ziel Je hebt meer gegeven dan woorden kunnen zeggen Jij nam het voortouw en wees de weg Een nieuw begin voor ons vandaag Word oud met mij Word oud met mij Pretty face heeft het allemaal uitgewerkt Wat we vandaag gedaan hebben laat er geen twijfel over bestaan Dat dromen uitkomen En nu ben ik heel Ik ben verliefd geworden - met hart en ziel You said you will Je zei dat ik het doe Dat is het beste wat er is Voor mij en jou We zullen ons hele leven bij elkaar blijven Elke dwaas kan zien - je gaat Word oud met Oud worden met mij Met mij oud worden Met mij oud worden