Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 10cc Songtekst: I'm Mandy Fly Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 10cc - I'm Mandy Fly Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I'm Mandy Fly Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 10cc! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 10cc en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I'm Mandy Fly Me .

Origineel

Just like a rolling stone I'm outside looking in But if your chance came would you take it Where on earth do I begin I'm Mandy fly me ... I've often heard her jingle It's never struck a chord With a smile as bright as sunshine She called me through the poster And welcomed me aboard She led me she fed me She read me like a book But I'm hiding in the small print Won't you take another look And take me away Try me Mandy fly me away The world was spinning like a ball And then it wasn't there at all And as my heart began to fall I saw her walking on the water As the sharks were coming for me I felt Mandy pull me up give me the kiss of life Just like the girl in Dr. No No No No Ah when they pulled me from the wreckage And her body couldn't be found Was it in my mind it seems I had a crazy dream I told them so but they said no no no no I found me on a street And starin' at a wall If it hadn't have been for Mandy Her promise up above me Well I wouldn't be here at all So if you're travellin' in the sky Don't be surprised if someone said Hi ... I'm Mandy fly me

 

Vertaling

Net als een rollende steen Ik ben naar buiten kijken in Maar als je de kans kwam zou je nemen Waar op aarde kan ik beginnen Ik ben Mandy vliegen me ... Ik heb vaak gehoord haar jingle Het is nooit een snaar geraakt Met een glimlach zo helder als de zon Ze belde me via de poster En verwelkomde me aan boord Ze leidde me dat ze gevoed me Ze las me als een boek Maar ik ben verstopt in de kleine lettertjes Wil je niet nog een kijkje te nemen En neem me weg Probeer me Mandy vliegen me weg De wereld draaide als een bal En dan was er helemaal niet En als mijn hart begon te vallen Ik zag haar lopen op het water Als de haaien kwamen voor mij Ik voelde Mandy trek me up geef mij de kus van het leven Net als het meisje in Dr. No No No No Ah als ze trok me uit het wrak En haar lichaam kon niet worden gevonden Was het in mijn hoofd lijkt Ik had een gekke droom Ik vertelde hen zo, maar ze zeiden nee nee nee nee Ik vond me op een straat En starin naar een muur Als het niet voor Mandy geweest Haar belofte boven mij Nou zou ik hier niet helemaal te zijn Dus als je Travellin 'in de lucht Wees niet verbaasd als iemand zei Hi ... Ik ben Mandy vliegen me