Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 10cc Songtekst: i’m not in love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 10cc - i’m not in love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’m not in love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 10cc! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 10cc en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’m not in love .

Origineel

[Verse 1] I'm not in love So don't forget it It's just a silly phase I'm going through And just because I call you up Don't get me wrong, don't think you've got it made [Chorus] I'm not in love, no no, it's because.. [Verse 2] I like to see you But then again That doesn't mean you mean that much to me So if I call you Don't make a fuss Don't tell your friends about the two of us [Chorus] I'm not in love, no no, it's because.. [Interlude] Be quiet, big boys don't cry Big boys don't cry Big boys don't cry Big boys don't cry Big boys don't cry Big boys don't cry [Verse 3] I keep your picture Upon the wall It hides a nasty stain that's lying there So don't you ask me To give it back I know you know it doesn't mean that much to me [Chorus] I'm not in love, no no, it's because.. [Bridge] Ooh you'll wait a long time for me Ooh you'll wait a long time Ooh you'll wait a long time for me Ooh you'll wait a long time [Verse 1] I'm not in love So don't forget it It's just a silly phase I'm going through And just because I call you up Don't get me wrong, don't think you've got it made [Chorus/Outro] I'm not in love I'm not in love

 

Vertaling

[Verse 1] Ik ben niet verliefd Dus vergeet het niet It's just a silly phase I'm going through En alleen omdat Ik bel je op Begrijp me niet verkeerd, denk niet dat je het gemaakt hebt [refrein] Ik ben niet verliefd, nee nee, het is omdat.... [Vers 2] I like to see you Maar dan nog Dat betekent niet dat je zoveel voor me betekent Dus als ik je bel Maak dan geen ophef Vertel je vrienden niet over ons tweeën [refrein] Ik ben niet verliefd, nee nee, het is omdat... [Interlude] Wees stil, grote jongens huilen niet Grote jongens huilen niet Grote jongens huilen niet Grote jongens huilen niet Grote jongens huilen niet Grote jongens huilen niet [Verse 3] Ik bewaar je foto aan de muur It hides a nasty stain that's lying there So don't you ask me To give it back Ik weet dat je weet dat het niet veel voor me betekent [refrein] Ik ben niet verliefd, no no, it's because.. [Bridge] Ooh you'll wait a long time for me Ooh you'll wait a long time Ooh you'll wait a long time for me Ooh you'll wait a long time [Verse 1] ik ben niet verliefd Dus vergeet het niet It's just a silly phase I'm going through En alleen omdat ik je opbel Begrijp me niet verkeerd, denk niet dat je het gemaakt hebt [Chorus/Outro] I'm not in love I'm not in love