Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 112 Songtekst: dance with me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 112 - dance with me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dance with me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 112! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter van 112 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dance with me .

Origineel

I see you looking at me I can tell by your eyes that your feeling me and I really want you to get close to me so won't you dance with me, dance with me my drop tops at the parking lot an I wanna take you back to my spot but we still got a little more time to rock so won't you dance with me, dance with me I can see you over there just chilling with your girlfriends can't believe your by yourself you should be here with me, chillin with me drinking with me, freaking with me oh yeah I see you looking at me I can tell by your eyes that your feeling me and I really want you to get close to me so won't you dance with me, dance with me my drop tops at the parking lot an I wanna take you back to my spot but we still got a little more time to rock so won't you dance with me, dance with me I can see it in your eyes that your looking at the time you wanna leave this party and I know you wanna leave this with me to chill with me, to drink with me, to freak with me I see you looking at me I can tell by your eyes that your feeling me and I really want you to get close to me so won't you dance with me, dance with me my drop tops at the parking lot an I wanna take you back to my spot but we still got a little more time to rock so won't you dance with me, dance with me I see you looking at me I can tell by your eyes that your feeling me and I really want you to get close to me so won't you dance with me, dance with me my drop tops at the parking lot an I wanna take you back to my spot but we still got a little more time to rock so won't you dance with me, dance with me if your sexy and you know it clap your hands if your sexy and you know it clap your hands if your sexy and you know it and you really wanna show it if your sexy and you know it clap your hands I see you looking at me I can tell by your eyes that your feeling me and I really want you to get close to me so won't you dance with me, dance with me my drop tops at the parking lot an I wanna take you back to my spot but we still got a little more time to rock so won't you dance with me, dance with me I see you looking at me I can tell by your eyes that your feeling me and I really want you to get close to me so won't you dance with me, dance with me my drop tops at the parking lot an I wanna take you back to my spot but we still got a little more time to rock so won't you dance with me, dance with me I see you looking at me I can tell by your eyes that your feeling me and I really want you to get close to me so won't you dance with me, dance with me my drop tops at the parking lot an I wanna take you back to my spot but we still got a little more time to rock so won't you dance with me, dance with me

 

Vertaling

Ik zie je naar me kijken Ik kan aan je ogen zien dat je me voelt en ik wil echt dat je dichtbij me komt dus wil je niet met mij dansen, dans met mij mijn drop-tops op de parkeerplaats en ik wil je terug naar mijn plek brengen maar we hebben nog wat meer tijd om te rocken dus wil je niet met mij dansen, dans met mij Ik kan je daar zien gewoon chillen met je vriendinnen kan je niet alleen geloven je zou hier bij mij moeten zijn, bij mij chillen drinken met me, gek met me oh ja Ik zie je naar me kijken Ik kan aan je ogen zien dat je me voelt en ik wil echt dat je dichtbij me komt dus wil je niet met mij dansen, dans met mij mijn drop-tops op de parkeerplaats en ik wil je terug naar mijn plek brengen maar we hebben nog wat meer tijd om te rocken dus wil je niet met mij dansen, dans met mij Ik kan het in je ogen zien je kijkt naar de tijd je wilt dit feest verlaten en ik weet dat je dit bij me wilt laten om met me te chillen, met me te drinken, om met mij te freaken Ik zie je naar me kijken Ik kan aan je ogen zien dat je me voelt en ik wil echt dat je dichtbij me komt dus wil je niet met mij dansen, dans met mij mijn drop-tops op de parkeerplaats en ik wil je terug naar mijn plek brengen maar we hebben nog wat meer tijd om te rocken dus wil je niet met mij dansen, dans met mij Ik zie je naar me kijken Ik kan aan je ogen zien dat je me voelt en ik wil echt dat je dichtbij me komt dus wil je niet met mij dansen, dans met mij mijn drop-tops op de parkeerplaats en ik wil je terug naar mijn plek brengen maar we hebben nog wat meer tijd om te rocken dus wil je niet met mij dansen, dans met mij als je sexy bent en je weet dat het in je handen klapt als je sexy bent en je weet dat het in je handen klapt als je sexy bent en je weet het en je wilt het echt laten zien als je sexy bent en je weet dat het in je handen klapt Ik zie je naar me kijken Ik kan aan je ogen zien dat je me voelt en ik wil echt dat je dichtbij me komt dus wil je niet met mij dansen, dans met mij mijn drop-tops op de parkeerplaats en ik wil je terug naar mijn plek brengen maar we hebben nog wat meer tijd om te rocken dus wil je niet met mij dansen, dans met mij Ik zie je naar me kijken Ik kan aan je ogen zien dat je me voelt en ik wil echt dat je dichtbij me komt dus wil je niet met mij dansen, dans met mij mijn drop-tops op de parkeerplaats en ik wil je terug naar mijn plek brengen maar we hebben nog wat meer tijd om te rocken dus wil je niet met mij dansen, dans met mij Ik zie je naar me kijken Ik kan aan je ogen zien dat je me voelt en ik wil echt dat je dichtbij me komt dus wil je niet met mij dansen, dans met mij mijn drop-tops op de parkeerplaats en ik wil je terug naar mijn plek brengen maar we hebben nog wat meer tijd om te rocken dus wil je niet met mij dansen, dans met mij