Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 112 Songtekst: hot and wet

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 112 - hot and wet ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hot and wet? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 112! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter van 112 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hot and wet .

Origineel

I wanna show you how I feel, don't hold back, here's my love Baby, you're the one for me I wanna know, how can we get down tonight? No more game, let's spend some time Baby, won't you give it to me? Just give it to me, baby You don't know what you do to me the way you touch, baby Girl, I'm tired of playin' games, are you ready? I love it when you're on top of it, so spread it Won't you just give it to me? Girl, we can do it Hot & wet Girl you make me wanna sweat When you touch me like that Girl, you know I wanna give it to you Hot & wet Girl you make me wanna sweat When you touch me like that Girl, you know I wanna give it to you Baby, now it's gettin' late, don't stop now, I can't wait To show you belong to me Know how I like it, take your time, close your eyes Let me show you what real love should be Girl, you don't know, baby You don't know what you do to me the way you touch, baby Girl, I'm tired of playin' games, are you ready? I love it when you're on top of it, so spread it Won't you just give it to me? Girl, we can do it Hot & wet Girl you make me wanna sweat When you touch me like that Girl, you know I wanna give it to you Hot & wet Girl, you make me wanna sweat When you touch me like that Girl, you know I wanna give it to you Now baby, you don't work if you work it tweak it, twork it I feel like your every imperfection is perfect Luda, yea, what you heard is true I'll make you do things you ain't even know you can do Got 'em weak in the knees 'cuz my back is strong And you wonder why your girls wanna tag along 'Cuz them birds are jealous my words are embellish Plus they heard I kiss every curve and crevice I'm too hot to handle, I rock your mantle When I play 112 and light 16 candles Deep sea fishin' in your favorite position Every time you moan I pay close attention Flip 'em like a pancake show me somethin' Or we can bring in your vibratin' tongue ring Let's mountain climb 'til we reach the peak The technique will make you sweat But don't sweat the technique Hot & wet Girl, you make me wanna sweat When you touch me like that Girl, you know I wanna give it to you Hot & wet Girl, you make me wanna sweat When you touch me like that Girl, you know I wanna give it to you I'm gonna keep you hot & wet Girl, I'm gonna make you sweat Can get more close to me And I love it when you're all over me I'm gonna just [Iprehensible] Touch it, love it, freak it all night I'm givin' it all to you [Iprehensible] gotta keep it Hot & wet Girl you make me wanna sweat When you touch me like that Girl, you know I wanna give it to you Hot & wet Girl you make me wanna sweat When you touch me like that Girl, you know I wanna give it to you

 

Vertaling

Ik wil je laten zien hoe ik me voel, hou je niet in, hier is mijn liefde Schat, jij bent degene voor mij Ik wil weten, hoe kunnen we vanavond naar beneden gaan? Geen spel meer, laten we wat tijd doorbrengen Baby, wil je het me niet geven? Geef het me gewoon, schat Je weet niet wat je me aandoet, schat Meisje, ik ben het spelen van spelletjes beu, ben je klaar? Ik vind het geweldig als je er bovenop zit, dus verspreid het Geef je het me niet gewoon? Meisje, we kunnen het Heet en nat Meisje, je laat me zweten Als je me zo aanraakt Meisje, je weet dat ik het je wil geven Heet en nat Meisje, je laat me zweten Als je me zo aanraakt Meisje, je weet dat ik het je wil geven Schat, nu wordt het laat, stop nu niet, ik kan niet wachten Om te laten zien dat je van mij bent Weet hoe ik het lekker vind, neem de tijd, sluit je ogen Laat me je laten zien wat echte liefde zou moeten zijn Meisje, je weet het niet, schat Je weet niet wat je me aandoet, schat Meisje, ik ben het spelen van spelletjes beu, ben je klaar? Ik vind het geweldig als je er bovenop zit, dus verspreid het Geef je het me niet gewoon? Meisje, we kunnen het Heet en nat Meisje, je laat me zweten Als je me zo aanraakt Meisje, je weet dat ik het je wil geven Heet en nat Meisje, je laat me zweten Als je me zo aanraakt Meisje, je weet dat ik het je wil geven Nu schat, je werkt niet als je eraan werkt, het tweakt, tworkt Ik heb het gevoel dat elke imperfectie perfect is Luda, ja, wat je hebt gehoord is waar Ik zal je dingen laten doen waarvan je niet eens weet dat je ze kunt doen Ik heb ze zwak in de knieën, want mijn rug is sterk En je vraagt ??je af waarom je meiden mee willen doen 'Omdat die vogels jaloers zijn, zijn mijn woorden verfraaid Bovendien hoorden ze dat ik elke bocht en spleet kust Ik ben te heet om te hanteren, ik schud je mantel Als ik 112 speel en 16 kaarsen steek Diepzeevissen in je favoriete positie Elke keer dat je kreunt, let ik goed op Draai ze om als een pannenkoek, laat me iets zien Of we kunnen je vibratin 'tongring inbrengen Laten we bergbeklimmen tot we de top bereiken De techniek laat je zweten Maar zweet de techniek niet Heet en nat Meisje, je laat me zweten Als je me zo aanraakt Meisje, je weet dat ik het je wil geven Heet en nat Meisje, je laat me zweten Als je me zo aanraakt Meisje, je weet dat ik het je wil geven Ik hou je warm en nat Meisje, ik ga je laten zweten Kan dichter bij mij komen En ik vind het geweldig als je helemaal over me heen bent Ik ga gewoon [onvoorstelbaar] Raak het aan, hou ervan, maak het de hele nacht gek Ik geef het allemaal aan jou [Onvoorstelbaar] moet het houden Heet en nat Meisje, je laat me zweten Als je me zo aanraakt Meisje, je weet dat ik het je wil geven Heet en nat Meisje, je laat me zweten Als je me zo aanraakt Meisje, je weet dat ik het je wil geven