Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 112 Songtekst: i surender interlude

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 112 - i surender interlude ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i surender interlude? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 112! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter van 112 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i surender interlude .

Origineel

I Surender .... all to you .... I Surender .... all to you .... to you to you to you i surender i surender all to you baby ohh all to you i surender yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah i surender baby touch me and tease me never let me go (never let me go) i surender too to you babe baby

 

Vertaling

I Surender ... allemaal voor jou ... I Surender ... allemaal voor jou ... aan jou aan jou aan jou ik zeker Ik heb alles voor je schat oh allemaal voor jou ik zeker ja ja ja ja ja ja ja ik zeker baby raak me aan en plaag me laat me nooit gaan (laat me nooit gaan) ik zeker te aan jou schat baby