Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 112 Songtekst: it s goin down 2nite

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 112 - it s goin down 2nite ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it s goin down 2nite? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 112! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter van 112 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it s goin down 2nite .

Origineel

It's goin down tonight? Baby I love the way, you're Lookin at me, lookin at me you're so amazing, you gotta Give it to me, give it to me You touch, every single part of me I'll touch, every single part of you I want to make sure that you're Gonna want toe back for more Baby I can tell, you're Feelin me, feelin me Your bodies callin what's your fantasy, fantasy You touch, every single part of me I'll touch, every single part of you Hey girl stop playin games And meet me at the door Do you want to get down? [Chorus] Do you want to get down Do you want to get down tonight You can bring your own girl if you like don't be scared girl, I won't bite Cause I'm gonna bring it out of you All the freaky things inside of you It's going down tonight I said it's goin down tonight Yes, Yes, it's goin down tonight Girl when we meet, you're a Regular girl, regular girl Takin you to places, you've never Been before, been before I'll do, freaky things you like you'll do, freaky things I like I'm gonna make sure that you're Gonna want toe back for more Let's try to keep this, between Me and you, me and you No need to tell, unless we?re Coming to,ing to We'll do, freaky things tonight We'll do, freaky things I like So girl stop playin games And meet me at the door Oh baby, baby? [Chorus] Hey yo Shakin that body like it's, Jell-o Shorty bout to make the twelve lose control We all up in the club like, ayo Workin like a stripper like, oh woo oh Come and take a sip of that, oh woo oh she's all over me like, oh woo oh In the V.I.P I'm like do it baby, shake it baby, drop it baby, shake it baby Yah, yah, yah, yah [T.I] Peel to the T in the V.I.P Everybody drinkin in the bar on me I spot a group of ladies with they eyes on me And I ain't gotta pick one, I can have all three Like, what's happenin ladies, I was seein you choosin can't help but thinkin of you 3 in the noonin Let's skip the game, cut that out of confusion I'm tired of talking over all this loud music Now let's go somewhere where we all can lose it Listened to my offer and they couldn't refuse it Got in the two do, started cruisin We blew dro and they started removing They wardrobe, they topless now About 2 of those is poppin now Touch here, kiss there, no stoppin now She licked there and got her underwear broughten down Oh baby? [Chorus: x 2]

 

Vertaling

Gaat het vanavond ten onder? Baby ik hou van de manier waarop je bent Kijk me aan, kijk me aan je bent zo geweldig, je moet Geef het aan mij, geef het aan mij Je raakt elk deel van mij aan Ik zal elk deel van je aanraken Ik wil zeker weten dat je dat bent Ik wil teen terug voor meer Schatje, ik weet het, jij bent Voel me, voel me Je lichamen roepen wat is jouw fantasie, fantasie Je raakt elk deel van mij aan Ik zal elk deel van je aanraken Hey meid stop met het spelen van games En ontmoet me aan de deur Wil je naar beneden gaan? [Refrein] Wil je naar beneden gaan Wil je vanavond naar beneden gaan Je kunt je eigen meisje meenemen als je wilt wees niet bang meisje, ik bijt niet Omdat ik het uit je zal halen Alle gekke dingen in je Het gaat vanavond ten onder Ik zei dat het vanavond naar beneden gaat Ja, ja, het gaat vanavond ten onder Meisje als we elkaar ontmoeten, je bent een Regelmatig meisje, gewoon meisje Je naar plaatsen brengen, dat heb je nog nooit gedaan Eerder geweest, eerder geweest Ik doe, gekke dingen die je leuk vindt je zult doen, gekke dingen die ik leuk vind Ik ga ervoor zorgen dat je dat bent Ik wil teen terug voor meer Laten we proberen dit tussendoor te houden Ik en jij, ik en jij We hoeven het niet te vertellen, tenzij we het zijn Komt naar, ing naar We zullen vanavond rare dingen doen We zullen gekke dingen doen die ik leuk vind Dus meisje stop met spelen En ontmoet me aan de deur Oh schat, schat? [Refrein] Hey Schud dat lichaam alsof het is, Jell-o Binnenkort om de twaalf de controle te verliezen We zitten allemaal in de club, ayo Werk als een stripper zoals, oh woo oh Kom en neem daar een slok van, oh woo oh ze is helemaal over me heen, oh oh oh In de V.I.P ben ik net doe het baby, schud het baby, laat het baby vallen, schud het baby Ja, ja, ja, ja [T.I] Schil naar de T in de V.I.P Iedereen drinkt in de bar op mij Ik zie een groepje dames met hun ogen op mij gericht En ik hoef er geen te kiezen, ik kan ze alle drie hebben Wat gebeurt er met dames, ik zag je kiezen kan het niet helpen, maar denk aan je 3 in de middag Laten we het spel overslaan, dat uit verwarring verwijderen Ik ben het beu om over al deze luide muziek te praten Laten we nu ergens heen gaan waar we het allemaal kunnen verliezen Luisterde naar mijn aanbod en ze konden het niet weigeren Kreeg in de twee doen, begon cruisin We bliezen dro en ze begonnen te verwijderen Ze hebben kledingkast, ze zijn nu topless Er zijn er nu ongeveer 2 Raak hier aan, kus daar, nu niet meer te stoppen Ze likte daar en trok haar ondergoed aan Oh baby? [Refrein: x 2]