Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 112 Songtekst: missing you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 112 - missing you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van missing you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 112! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter van 112 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals missing you .

Origineel

Sitting here thinking about you And all the things we used to do I never thought that I would lose you 'Cause you were always my boo Sitting here wondering where we Wondering where we went wrong 'Cause now I'm here all alone Wishing you'de back home, so tell me [Chorus:] Why, why, why did you have to go away Got me missing you every day Baby tell me why Why, why did you have to go away Got me missing you every day Every day I'm missing you I don't understand why you left Baby what didn't I do Wasn't I always there for you And wasn't I good to you How was I to know something was wrong Baby, I can't read minds All you had to do was tell me But you kept it all inside Girl I'll never find another Another one to take your place 'Cause you were so, so good to me baby And you kept the smile upon my face And I'm on my bended knee and I'm crying Won't youe back to me To me, 'cause you mean the world to me Why, why, why did you have to go away Got me missing you every day Oh tell me why Why, why did you have to go away Got me missing you every day I'm missing you Why, why go away every day Why, why go away every day I'm missing you Why, why go away every day

 

Vertaling

Ik zit hier aan je te denken En alle dingen die we vroeger deden Ik had nooit gedacht dat ik je zou verliezen Omdat je altijd mijn liefje was Ik zit hier en vraag me af waar we zijn Benieuwd waar we fout zijn gegaan Omdat ik nu hier helemaal alleen ben Ik wens dat je weer thuis bent, dus vertel het me [Refrein:] Waarom, waarom, waarom moest je weg? Ik mis je elke dag Schatje, vertel me waarom Waarom, waarom moest je weg? Ik mis je elke dag Elke dag mis ik je Ik begrijp niet waarom je wegging Schat wat heb ik niet gedaan Was ik er niet altijd voor je En was ik niet goed voor je Hoe wist ik dat er iets mis was Baby, ik kan geen gedachten lezen Je hoefde het me alleen maar te vertellen Maar je hield het allemaal binnen Meisje, ik zal nooit een ander vinden Nog een om je plaats in te nemen Omdat je zo goed voor me was, schat En je hield de glimlach op mijn gezicht En ik zit op mijn gebogen knie en ik huil Wil je niet terug naar mij Voor mij, omdat je de wereld voor mij betekent Waarom, waarom, waarom moest je weg? Ik mis je elke dag Oh vertel me waarom Waarom, waarom moest je weg? Ik mis je elke dag ik mis je Waarom zou je elke dag weggaan? Waarom zou je elke dag weggaan? ik mis je Waarom zou je elke dag weggaan?