Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 112 Songtekst: na na na

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 112 - na na na ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van na na na? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 112! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter van 112 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals na na na .

Origineel

This is the Long Long He Love fe the gal dem, Na, Na, Na Na, The Rapper Don and 112 he nah gon stay pon the shelf. I want to see you rock that ass Rock that ass Rock that ass Rock that ass Work your body Work your body Work your body Work your body Change positions Change positions Change positions New position I want a new position Twirk it for me Twirk it for me Twirk it for me Twirk it for me Come a little closer baby Girl I want to feel your body Lead you right next to me We can be the life of the party I just want to let you know I love the way your movin' Never want to let you go Never want to stop the music Na na na na You don't know what you doin' to me Girl you lookin' so sexy When you doin' the dance for me Hey we goin' na na na na You don't know what you doin' to me Girl you lookin' so sexy When you doin' the dance for me Now that I've got you babe Know we gotta keep it sexy Touchin' all over me Baby it's ecstasy Lady won't you take my hand Let's go to VIP I don't think you understand What you are doin' to me Na na na na You don't know what you doin' to me Girl you lookin' so sexy When you doin' the dance for me Hey we goin' na na na na You don't know what you doin' to me Girl you lookin' so sexy When you doin' the dance for me I want to see you rock that ass Rock that ass Rock that ass Rock that ass Rock that ass Work your body Work your body Work your body Work your body Change positions Change positions New positions I want a new position Twirk it for me Twirk it for me Twirk it for me Twirk it for me I'm hollerin' at this shorty This hot cutie beautie Tell me said that she was the managing duty She said shee in about work 10:30 Tell her fee a Room 112 and check me Between you and I we're havin' a private party Sittin' me down on the bed that means you're ready to strip me Jump off her coat and she take off the Vicki night Yard them gal them love the backshot Prima gal them love the backshot ? gal them lovely said love and me said Put pon the shoulder gon touch head back ATL girl them make them lock Me said New York gal love it all like a yak (non-stop) A rapper dapper bounce back feel where the peppere from blaze up the shot Na na na na You don't know what you doin' to me Girl you lookin' so sexy When you doin' the dance for me Hey we goin' na na na na You don't know what you doin' to me Girl you lookin' so sexy When you doin' the dance for me I want to see you rock that ass Rock that ass Rock that ass Rock that ass Work your body Work your body Work your body Work your body Change positions Change positions Change positions New position I want a new position Twirk it for me Twirk it for me Twirk it for me Twirk it for me Na na na na You don't know what you doin' to me Girl you lookin' so sexy When you doin' the dance for me Hey we goin' na na na na You don't know what you doin' to me Girl you lookin' so sexy When you doin' the dance for me

 

Vertaling

Dit is de Long Long He Love van de gal dem, Na, Na, Na Na, De Rapper Don en hij blijven op de plank. Ik wil je die kont zien rocken Rock die ezel Rock die ezel Rock die ezel Werk aan je lichaam Werk aan je lichaam Werk aan je lichaam Werk aan je lichaam Verander van positie Verander van positie Verander van positie Nieuwe positie Ik wil een nieuwe functie Twirk het voor mij Twirk het voor mij Twirk het voor mij Twirk het voor mij Kom een ??beetje dichterbij kindje Meisje, ik wil je lichaam voelen Leid je naast me We kunnen het leven van het feest zijn ik wil je alleen laten weten Ik hou van de manier waarop je beweegt Ik wil je nooit laten gaan Wil nooit de muziek stoppen Na na na na Je weet niet wat je met me doet Meisje je ziet er zo sexy uit Als je de dans voor me doet Hey we gaan na na na na Je weet niet wat je met me doet Meisje je ziet er zo sexy uit Als je de dans voor me doet Nu ik je schat heb Weet dat we het sexy moeten houden Touchin 'over me heen Schatje, het is extase Dame, wil je mijn hand niet pakken Laten we naar VIP gaan Ik denk niet dat je het begrijpt Wat je met me doet Na na na na Je weet niet wat je met me doet Meisje je ziet er zo sexy uit Als je de dans voor me doet Hey we gaan na na na na Je weet niet wat je met me doet Meisje je ziet er zo sexy uit Als je de dans voor me doet Ik wil je die kont zien rocken Rock die ezel Rock die ezel Rock die ezel Rock die ezel Werk aan je lichaam Werk aan je lichaam Werk aan je lichaam Werk aan je lichaam Verander van positie Verander van positie Nieuwe functies Ik wil een nieuwe functie Twirk het voor mij Twirk het voor mij Twirk het voor mij Twirk het voor mij Ik schreeuw om deze shorty Deze hot cutie beautie Zeg me dat ze de leiding had Ze zei dat ze over het werk 10:30 uur was Vertel haar een kamer 112 te betalen en controleer me Tussen jou en mij hebben we een privéfeestje Zit me op het bed, wat betekent dat je klaar bent om me te strippen Spring uit haar jas en ze trekt de Vicki-avond uit Werf ze gal ze houden van de backshot Prima gal, ze houden van de backshot ? gal die mooie zei liefde en ik zei Leg de schouder op de achterkant van het hoofd ATL, meisje, laat ze op slot gaan Ik zei dat New York gal het allemaal leuk vindt als een yak (non-stop) Een rapper dapper stuitert terug waar de peppere van het schot in vuur en vlam staat Na na na na Je weet niet wat je met me doet Meisje je ziet er zo sexy uit Als je de dans voor me doet Hey we gaan na na na na Je weet niet wat je met me doet Meisje je ziet er zo sexy uit Als je de dans voor me doet Ik wil je die kont zien rocken Rock die ezel Rock die ezel Rock die ezel Werk aan je lichaam Werk aan je lichaam Werk aan je lichaam Werk aan je lichaam Verander van positie Verander van positie Verander van positie Nieuwe positie Ik wil een nieuwe functie Twirk het voor mij Twirk het voor mij Twirk het voor mij Twirk het voor mij Na na na na Je weet niet wat je met me doet Meisje je ziet er zo sexy uit Als je de dans voor me doet Hey we gaan na na na na Je weet niet wat je met me doet Meisje je ziet er zo sexy uit Als je de dans voor me doet