Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 112 Songtekst: we goin be alright

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 112 - we goin be alright ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van we goin be alright? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 112! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter van 112 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals we goin be alright .

Origineel

I would walk, I would walk, I would walk A thousand miles, if I knew that you Would be waiting on the other side I would climb, I would climb, I would climb The highest mountain, If you would fulfill the promise to be mine oh mine I would swim, the seven seas If we could sit down and talk about us And agree to agree I would walk without water Across the death of sand To here you say you're ready to be in love again People are talking, trying to build us apart They can't see the love in our hearts Girl I care about you and you care about me And if we believe in each other We goin' be alright, yes we will We goin' be alright, alright We goin' be alright, yes we will If we believe in each other We goin' be alright, alright!

 

Vertaling

Ik zou lopen, ik zou lopen, ik zou lopen Duizend mijl, als ik dat wist Zou aan de andere kant wachten Ik zou klimmen, ik zou klimmen, ik zou klimmen De hoogste berg, Als je de belofte zou vervullen om van mij te zijn, oh van mij Ik zou zwemmen, de zeven zeeën Als we konden gaan zitten praten over ons En ga ermee akkoord Ik zou zonder water lopen Over de dood van zand Hier zeg je dat je klaar bent om weer verliefd te worden Mensen praten en proberen ons uit elkaar te bouwen Ze kunnen de liefde niet in ons hart zien Meisje, ik geef om jou en jij om mij En als we in elkaar geloven We zullen in orde zijn, ja dat zullen we We gaan goed, oké We zullen in orde zijn, ja dat zullen we Als we in elkaar geloven We gaan goed, oké!