Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 112 Songtekst: you are the only one interlude

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 112 - you are the only one interlude ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you are the only one interlude? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 112! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter van 112 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you are the only one interlude .

Origineel

I love you You're my everything You are the only one for me Well, well, well And everything that I do Is for you and me So never leave (I can't breathe without you) Just stay with me Oh, 112, tell me You are the only one for me, baby And everything that I do Is for you and me So never leave Just stay with me

 

Vertaling

ik hou van je Jij bent mijn alles Jij bent de enige voor mij Nou nou nou En alles wat ik doe Is voor jou en mij Ga dus nooit weg (Ik kan niet ademen zonder jou) Blijf gewoon bij mij Oh, 112, vertel het me Jij bent de enige voor mij, schat En alles wat ik doe Is voor jou en mij Ga dus nooit weg Blijf gewoon bij mij