Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 1140 mississippi Songtekst: unsignificant

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 1140 mississippi - unsignificant ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van unsignificant? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 1140 mississippi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 1140 mississippi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals unsignificant .

Origineel

Me and someone had a fight Another lonely friday night The neighbours caughing thru the wall I'm fast awake, a late night call Someone says he want to kill me I should be scared but yet it thrills me That he can hate, that he can see A guy as unsignificant as me

 

Vertaling

Ik en iemand hadden ruzie Weer een eenzame vrijdagavond De buren kakelen door de muur Ik ben snel wakker, een laat telefoontje Iemand zegt dat hij me wil vermoorden. Ik zou bang moeten zijn, maar toch windt het me op Dat hij kan haten, dat hij kan zien Een man zo onbelangrijk als ik