Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 116 Songtekst: seum

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 116 - seum ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van seum? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 116! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 116 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals seum .

Origineel

J'veux plus de zero, plus de [...] Plus de frero que des amis proches Que des âmes irréprochables A mais t'écoutes c'est qu'la vie a trop de charme Quand lyricalement je fou des croches pattes F*ck lyricalement ta b*tch me call mais decroche pas Deus-deus-deus-deus pi jsuis pas dispo Graille baby ton crush pars [...] et les masques tombent ouais les langues de putes se délient C'est un delire

 

Vertaling

Ik wil meer nul, meer [...] Niet meer frero dan goede vrienden Ik laat je niet in de steek, ik laat je niet in de steek Ik weet niet wat ik moet doen, ik weet niet wat ik moet doen, ik weet niet wat ik moet doen Ik laat je niet in de steek, ik laat je niet in de steek Ik weet niet wat ik moet doen, ik weet niet wat ik moet doen, ik weet niet wat ik moet doen Ik weet niet wat ik moet doen, maar ik weet niet wat ik moet doen Ik weet niet wat ik moet doen, maar ik ben niet zeker [...] en de maskers vallen af ja de tongen van de hoer worden losser Het is een waanidee.