Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 12 stones Songtekst: anthem for the underdog

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 12 stones - anthem for the underdog ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van anthem for the underdog? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 12 stones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 12 stones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals anthem for the underdog .

Origineel

You say you know just who I am. But you can't imagine. What waits for you across the line. You thought you had me. But I'm still here standing. And I'm tired of backing down. And I'm here now feelin' the pain. Of a thousand hearts. Been to hell and back again. I won't take this. You try so hard to bring me down. You can't break the broken. You still don't seem to understand. It's your turn to see just. How it feels to be me. How it feels to be knocked down. And you're here now feeling the pain. Of a thousand hearts. You've been to hell and back again. You can't take this. Remember. This feeling. How it feels to be alive. Now you see me through my eyes. And we're here now feeling the beat. Of a thousand hearts. Coming back to life again. We can make it. Remember. This feeling. Remember...

 

Vertaling

Je zegt dat je weet wie ik ben. Maar je kunt je niet voorstellen. Wat er op je wacht over de lijn. Je dacht dat je me had. Maar ik sta hier nog steeds. En ik ben het zat om terug te krabbelen. En ik ben hier nu om de pijn te voelen. Van duizend harten. Ben naar de hel geweest en weer terug. Ik pik dit niet. Je probeert zo hard om me neer te halen. Je kan het gebrokene niet breken. Je lijkt het nog steeds niet te begrijpen. Het is jouw beurt om te zien. Hoe het voelt om mij te zijn. Hoe het voelt om neergehaald te worden. En jij bent hier nu om de pijn te voelen. Van duizend harten. Je bent naar de hel geweest en weer terug. Je kan dit niet aan. Onthoud. Dit gevoel. Hoe het voelt om te leven. Nu zie je me door mijn ogen. En we zijn hier nu en voelen de beat. Van duizend harten. Weer tot leven komen. We kunnen het maken. Onthoud. Dit gevoel. Herinner...