Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 12 stones Songtekst: crash

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 12 stones - crash ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van crash? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 12 stones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 12 stones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals crash .

Origineel

As I lie tossing in my bed. Lost in my fears remembering what you said. And I try to hide the truth within. The mask of myself shows its face again. Still I lie time and time again. Will you deny me when we meet again?. And I feel like I'm falling. Farther every day. But I know that you're there. Watching over me. And I feel like I'm drowning. The waves crashing over me. But I know that your love. It will set me free. As I find truth where I found it times before. As I search for your hope. I'm finding so much more. And I try to be more like you. And I deny myself to prove my heart is true. And I feel like I'm falling. Farther every day. But I know that you're there. Watching over me. And I feel like I'm drowning. The waves crashing over me. But I know that your love. It will set me free. I hear your voice calling. The time has come for me. Inside this life I'm living. There's nothing left for me. My mind is slowly fading. So far away from me. Each time I start crawling. You're there watching me. And I feel like I'm falling. Farther every day. But I know that you're there. Watching over me. And I feel like I'm drowning. The waves crashing over me. But I know that your love. It will set me free. . Por: @rafael_lm

 

Vertaling

Als ik lig te woelen in mijn bed. Verloren in mijn angsten herinnerend wat je zei. En ik probeer de waarheid van binnen te verbergen. Het masker van mezelf laat zijn gezicht weer zien. Toch lieg ik keer op keer. Zal je me verloochenen als we elkaar weer ontmoeten? En ik voel me alsof ik val. Elke dag verder. Maar ik weet dat je daar bent. Die over me waakt. En ik voel me alsof ik verdrink. De golven die over me heen slaan. Maar ik weet dat jouw liefde. Het zal me bevrijden. Als ik waarheid vind waar ik het al eerder vond. Als ik zoek naar uw hoop. Ik vind zoveel meer. En ik probeer meer zoals U te zijn. En ik verloochen mezelf om te bewijzen dat mijn hart waar is. En ik voel dat ik val. Elke dag verder. Maar ik weet dat jij daar bent. Die over me waakt. En ik voel me alsof ik verdrink. De golven die over me heen slaan. Maar ik weet dat jouw liefde. Het zal me bevrijden. Ik hoor uw stem roepen. De tijd is gekomen voor mij. In dit leven dat ik leef. Er is niets meer voor mij. Mijn geest is langzaam aan het vervagen. Zo ver weg van mij. Elke keer als ik begin te kruipen. Jij bent daar en kijkt naar me. En ik voel dat ik val. Elke dag verder. Maar ik weet dat je daar bent. Die over me waakt. En ik voel me alsof ik verdrink. De golven die over me heen slaan. Maar ik weet dat jouw liefde. Het zal me bevrijden. . Por: @rafael_lm