Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 12 stones Songtekst: fade away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 12 stones - fade away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fade away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 12 stones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 12 stones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fade away .

Origineel

I need you to feel exactly like I do inside. But I feel so alone again. I try to find a better life. Somewhere far away from here. But I need you to believe in me. But I won't be afraid. Just because you don't need me. I will not be ashamed. Just because you don't believe in anything that I say. Now I turn and I walk away from you. I won't fade away. I won't fade away again. I find you down the road that I have walked before. And I know you're alone again. You try to find a better life. Somewhere far away from here. But I need you to believe in me. But I won't be afraid. Just because you don't need me. I will not be ashamed. Just because you don't believe in anything that I say. Now I turn and I walk away from you. I won't fade away no. I won't fade away no. I won't fade away no. I won't fade away no. You try to make me fade away. You try to make me fade away. You try to make me fade away. You try to make me fade. But I won't be afraid. Just because you don't need me. I will not be ashamed. Just because you don't believe in anything that I say. Now I turn and I walk away from you. I won't fade away no. I won't fade away no. I won't fade away no. I won't fade away no

 

Vertaling

Ik wil dat je je precies zo voelt als ik me van binnen voel. Maar ik voel me weer zo alleen. Ik probeer een beter leven te vinden. Ergens ver weg van hier. Maar ik heb je nodig om in mij te geloven. Maar ik zal niet bang zijn. Alleen omdat je me niet nodig hebt. Ik zal me niet schamen. Alleen omdat je niets gelooft van wat ik zeg. Nu draai ik me om en loop ik van je weg. Ik zal niet wegkwijnen. Ik zal niet weer wegkwijnen. Ik vind je op de weg die ik eerder heb bewandeld. En ik weet dat je weer alleen bent. Je probeert een beter leven te vinden. Ergens ver weg van hier. Maar ik heb je nodig om in mij te geloven. Maar ik zal niet bang zijn. Alleen omdat je me niet nodig hebt. Ik zal me niet schamen. Alleen omdat je niets gelooft van wat ik zeg. Nu draai ik me om en loop ik van je weg. Ik zal niet wegkwijnen nee. Ik zal niet wegkwijnen, nee. Ik zal niet wegkwijnen, nee. Ik zal niet wegkwijnen, nee. Je probeert me te laten vervagen. Je probeert me te laten vervagen. Je probeert me te laten vervagen. Je probeert me te laten vervagen. Maar ik zal niet bang zijn. Alleen omdat je me niet nodig hebt. Ik zal me niet schamen. Alleen omdat je niets gelooft van wat ik zeg. Nu draai ik me om en loop ik van je weg. Ik zal niet wegkwijnen nee. Ik zal niet wegkwijnen, nee. Ik zal niet wegkwijnen, nee. Ik zal niet wegkwijnen nee