Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 12 stones Songtekst: it was you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 12 stones - it was you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it was you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 12 stones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 12 stones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it was you .

Origineel

It was you,. That showed me who I am,. And taught me how to stand,. For what I know is real,. I was sick of all the pain,. Tired of all the shame that I felt,. But you showed me the way,. To never have a doubt,. And always to believe in myself,. Now I see,. It was you,. That showed me who I am,. And taught me how to stand,. For what I know is real,. Now I'm breathing for the first time,. And I'm leavin all this behind,. I'll become what I am because of you,. It was you,. I'm so sorry about the ways,. That I can't take away my past,. But you loved me anyway,. And now I want to do,. Everything for you that I can,. Even though it won't erase,. The foolish things that I've done,. Things that blinded me,. But now I see,. It was you,. That showed me who I am,. And taught me how to stand,. For what I know is real,. Now I'm breathing for the first time,. And I'm leavin all this behind,. And I'll stand for what I know is real,. So how can I make this up to you,. I'll fight and I'll push and I'll strive,. Now that I'm living my life for you,. I'll fight and I'll push and I'll strive,. Can't you see,. It was you,. That showed me who I am,. And taught me how to stand,. For what I know is real,. Now I'm breathing for the first time,. And I'm leavin all this behind,. I'll become what I am because of you,. I can see the writing on the wall,. As time begins to crawl away from me,. And I'll become what I am because of you,. It was you.

 

Vertaling

Het was jij... Die me liet zien wie ik ben... En me leerde hoe ik moest staan... Voor wat ik weet dat echt is... Ik was ziek van al de pijn... Moe van alle schaamte die ik voelde... Maar jij toonde me de weg... Om nooit te twijfelen... En altijd in mezelf te geloven. Nu zie ik het. ...dat jij het was... Die me liet zien wie ik ben... En me leerde hoe ik moest staan... Voor wat ik weet dat echt is... Nu adem ik voor de eerste keer... En ik laat dit allemaal achter me. Ik word wat ik ben dankzij jou. Jij was het. Het spijt me zo van de manieren... Dat ik mijn verleden niet kan wegnemen. Maar je hield toch van me. En nu wil ik alles doen... alles voor je doen wat ik kan... Ook al zal het niet uitwissen... De dwaze dingen die ik heb gedaan... Dingen die me verblindden. Maar nu zie ik... Jij was het... Die me liet zien wie ik ben... En me leerde hoe ik moest staan... Voor wat ik weet dat echt is... Nu adem ik voor de eerste keer... En ik laat dit allemaal achter me... En ik ga staan voor wat ik weet dat echt is. Dus hoe kan ik dit goedmaken... Ik zal vechten en duwen en ik zal streven... Nu dat ik mijn leven voor jou leef... zal ik vechten en duwen en streven. Zie je het niet... Jij was het... die me liet zien wie ik ben... En me leerde hoe ik moest staan... Voor wat ik weet dat echt is. Nu adem ik voor de eerste keer... En ik laat dit allemaal achter me. Ik word wat ik ben dankzij jou. Ik kan het op de muur zien... Terwijl de tijd van me weg begint te kruipen... En ik word wat ik ben door jou. Jij was het.