Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 12 stones Songtekst: lerlene

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 12 stones - lerlene ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lerlene? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 12 stones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 12 stones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lerlene .

Origineel

Yesterday we watched the colours fade. As shadows danced across your fragile face. And on the inside we're dying. Just to let you know we're there. And that we care (that we care). So close your eyes. And drift beyond the stars and light our way. We'll be okay (we'll be okay). The love you shared was strong and true. We're who we are because of you. Wake me up when its over. I swear I should have told her. Everything she has meant to me, yeah. Take me back to october. When I could have told her. Everything she has meant to me. Goodnight my sweet lerlene. All the places that I've seen. Will never compare to the dreams. And vivid memories. Of the words you said that set me free. We all struggle in this life. Breathing doesn't mean you're alive. Hold on to the ones you love. Chase your dreams. The love you shared was strong and true. We're who we are because of you. Wake me up when its over. I swear I should have told her. Everything she has meant to me, yeah. Take me back to october. When I could have told her. Everything she has meant to me, yeah. Wake me up when its over. I swear I should have told her. Everything she has meant to me, yeah. Take me back to october. When I could have told her. Everything she has meant to me. Goodnight my sweet lerlene

 

Vertaling

Gisteren zagen we de kleuren vervagen. Terwijl schaduwen over je fragiele gezicht dansten. En van binnen sterven we. Alleen om je te laten weten dat we er zijn. En dat we om je geven. Dus sluit je ogen. En drijf voorbij de sterren en verlicht onze weg. Het komt wel goed met ons. De liefde die jullie deelden was sterk en waar. We zijn wie we zijn door jou. Maak me wakker als het voorbij is. Ik zweer dat ik het haar had moeten vertellen. Alles wat ze voor me betekend heeft, ja. Breng me terug naar oktober. Toen ik het haar had kunnen vertellen. Alles wat ze voor me betekend heeft. Welterusten, mijn lieve lerlene. Al de plaatsen die ik heb gezien. Zullen nooit te vergelijken zijn met de dromen. En levendige herinneringen. Van de woorden die je zei die me vrij maakten. We worstelen allemaal in dit leven. Ademen betekent niet dat je leeft. Hou je vast aan degene die je lief hebt. Jaag je dromen na. De liefde die jullie deelden was sterk en waar. Wij zijn wie we zijn dankzij jou. Maak me wakker als het voorbij is. Ik zweer dat ik het haar had moeten vertellen. Alles wat ze voor me betekend heeft, ja. Breng me terug naar oktober. Toen ik het haar had kunnen vertellen. Alles wat ze voor me betekend heeft, ja. Maak me wakker als het voorbij is. Ik zweer dat ik het haar had moeten vertellen. Alles wat ze voor me betekend heeft, ja. Breng me terug naar oktober. Toen ik het haar had kunnen vertellen. Alles wat ze voor me betekend heeft. Welterusten mijn lieve lerlene